Μην το αφήνουμε το νήμα στα χαμηλά μιας και περνάνε οι μέρες.
Συμφωνώ εξίσου με την Κυριακή μεσημέρι που πρότεινε ως επιλογή ο Νίκος.
Μιας και οι μέρες φεύγουν γρήγορα ας οργανωθούμε λίγο για τη πρώτη συνάντηση μετά από καιρό.
Σαν μαγαζί (εκτός εάν κάποιος να προτείνει κάποιο καλύτερο) έχει επιλεγεί “Το Κουτούκι” (Υψηλάντου 5, Χαλάνδρι). Εκεί που έγινε η τελευταία μάζωξη συμβολικά μπορεί να γίνει και η πρώτη μετά από καιρό.
Ας ξεκινήσουμε όμως να ψηφίζουμε μέρες για να δούμε τι προτιμούν οι περισσότεροι, ως είθισται. Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τη Κυριακή το βράδυ 30/10 και μπορείτε να ψηφίσετε όποια/ες μέρα/ες θέλετε. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν όσοι είναι θετικοί να ψηφίσουν το γρηγορότερο.
- Παρασκευή, 04/11 - βράδυ
- Κυριακή, 06/11 - μεσημέρι
- Παρασκευή 11/11 - βράδυ
- Κυριακή, 13/11 - μεσημέρι
0 ψηφοφόροι
Άλλος για την βάρκα μας;!
Εάν ήταν Σάββατο 5/11 θα ήμουν σίγουρα. Μικρές αλλά υπαρκτές πιθανότητες για 6/11.
Μην ξεχνάτε να ψηφίσετε κάποια από τις ημερομηνίες παιδιά να έχουμε μια εικόνα.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν θα μπορώ να παραβρεθώ λόγο απόστασης… Καλά να περάσετε όπου και να κανονίσετε και πλέον νομίζω μπορουμε να κανονίζουμε πιο συχνά μαζώξεις…
Αύριο λήγει η ψηφοφορία, για κοπιάστε!
Παρασκευή 4 Νοέμβρη λοιπόν! Ποιος μαζεύει συμμετοχές;
Από ότι φαίνεται και εφόσον δεν έχουμε κάποια άλλη πρόταση 4 μέρες πριν την συνάντηση, θα γίνει στο κουτούκι στο Χαλάνδρι
Αναλαμβάνω να μαζέψω εγώ συμμετοχές έτσι ώστε να πω στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης των αριθμό ατόμων
@AfterGR μία συμμετοχή εγώ.
Μαζεύω κόσμο και θα ενημερώσω εγκαίρως.
Καλώς να συναντηθούμε. Επιτέλους!!!
Αλήτες, φίλοι της Παρασκευής, θα έρθω Σάββατο. Επίτηδες το κάνατε. Ωστόσο καλά να περάσετε και ευελπιστώ σε επόμενη συνάντηση!
Κρίμα ρε Μήτσο… Νεξτ τάιμ.
Να ενημερώσω πως η ώρα προσέλευσης είναι
9:00
Εγώ πάντως το έκανα το τέστ!
Μια ακόμα υπέροχη βραδιά, με πολύ όρεξη ύστερα από 2 χρόνια
Να ευχαριστήσουμε όσους ήρθαν καθώς και το μαγαζί που μας φιλοξένησε για μια ακόμα φορά
Περιμένουμε οπτικοακουστικό υλικό