Η ψηφοφορία έκλεισε και έχουμε αποτέλεσμα!
Η επόμενη μάζωξη του Ρεμπέτικου Φόρουμ θα γίνει την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020.
Χώρος/Μαγαζί
Σύντομα θα αποφασίσουμε και το μαγαζί που θα γίνει η μάζωξη. Δεχόμαστε προτάσεις για τον χώρο/μαγαζί. Οι μόνοι περιοριστικοί παράγοντες είναι:
- να μην παίζει κάποιο σχήμα στο μαγαζί εκείνη την ημέρα
- να έχει αρκετό χώρο το μαγαζί για να χωρέσουμε όλοι. (Δεδομένου της συμμετοχής στην ψηφοφορία, περιμένουμε μεγάλο αριθμό συμμετοχών).
UPDATE: Το μαγαζί της μάζωξης θα είναι το “Κουτούκι” (πρώην Καλοζύμη) Υψηλάντου 5, στο Χαλάνδρι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Δηλώσεις συμμετοχής
Μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε δηλώσεις συμμετοχής με προσωπικό μήνυμα σε εμένα (@chrispanag).
Επειδή μάλλον θα είμαστε πολλοί, καλό είναι να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα περίπου τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουμε στην μάζωξη.
Η τελική προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής θα ανακοινωθεί μόλις ανακοινωθεί και το μαγαζί που θα γίνει η μάζωξη.
UPDATE: Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η 1/1/2020 (πρωτοχρονιά).
Τι γίνεται στην μάζωξη;
Αν δεν έχεις έρθει ξανά σε κάποια μάζωξη του φόρουμ, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι γίνεται στις μαζώξεις μας διαβάζοντας το παραπάνω μήνυμα.
UPDATE: Στην μάζωξη αυτή θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του φόρουμ μας, η οποία θα είναι προσφορά του μέλους μας, Μάριου Μούντριχα.
Θα το πω άλλη μία φορά… έχω ενθουσιαστεί με την ήδη πολύ μεγάλη συμμετοχή στις ψηφοφορίες και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια από τις καλύτερες μαζώξεις των τελευταίων χρόνων. Ανυπομονώ!