Σχετικά με την συνέντευξη του Κώστα Τσίγκου

:110: Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, “κλικαδόροι” (λίγο αδόκιμος ο όρος, αλλά κατανοητός, νομίζω!) -τέτοιες δουλειές είναι πολύ ελπιδοφόρες και κατατοπίζουν δεόντως εμάς τα μικρότερα παιδάκια…!
Μια και μπήκα τώρα μόλις στην παρέα αυτού του φόρουμ, αυτοκαλωσορίζομαι με μια απορία σχετική με την συνέντευξη του Κώστα Τσίγκου που φιλοξενείται στο 5ο τεύχος της “Κλίκας”: υπάρχει καμιά περίπτωση να τον ακούσουμε κάπου, κάποτε; Γιατί αφήνει ένα υπονοούμενο σε σχετική ερώτηση που του έγινε (λέει δηλαδή ότι θα το σκεφτόταν, αν υπήρχε κάποια ωραία περίπτωση)… Λέτε;;;
Αν γίνει ποτέ αυτό, με βλέπω :102: κάθε βράδυ στο μαγαζί που θα τραγουδάει!!!

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η άποψή του.
Εχει σταματήσει τα κέντρα και δηλώνει πως η μόνη περίπτωση να ξαναδουλέψει είναι αν ο ίδιος γουστάρει την κατάσταση. Τώρα ποια “κατάσταση” γουστάρει, φαντάζομαι μόνο αυτός θα μπορούσε να σου απαντήσει με ακρίβεια.

Χμμ… δίκιο έχεις, Aris, είναι ξεκάθαρη η θέση του.
Η πονήρω όμως (:089: εγώ είμαι αυτή!) είπε να ρίξει την ερώτηση, μήπως υπάρχει στο φόρουμ κάποιος ή κάποια με “βύσμα” (όπου “βύσμα”= κάποια επαφή με τον εν λόγω ερμηνευτή!) που θα μπορούσε να μας πει από πρώτο χέρι αν υπάρχει η πιθανότητα… Λέμε τώρα…
Όπως και να 'χει πάντως, ευχαριστώ για την -προσγειωτική στην πραγματικότητα- απάντηση…
ΥΓ.::106: :016: (κολλήματα είναι αυτά… πώς να το κάνουμε…)
Καλημέρα σας!!!

Ενα καλό “βύσμα” για την περίπτωσή σου είναι ο Σώτος, που είναι φίλος και γείτονας του Τσίγκου. Ρώτα τον να σου πει κι αυτός ό,τι μπορεί.

:slight_smile: Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Θα κάνω μια “κρούση”…
(Αυτό το “για την περίπτωσή σου”, πάντως, είχε πολύ γέλιο!!! Σα ν’ ακούω γιατρό!!!)
Να 'σαι καλά!

Δεν πέφτεις και πολύ έξω! Ο Σώτος είναι “κάτι σαν γιατρός”. Διαιτολόγος.
:slight_smile: