Πρόγραμμα computer παρτιτούρες

Αν ρωτήσω: Υπάρχει πρόγραμμα computer για παρτιτούρες με Ελληνικό menu (λόγω άγνοιας Αγγλικών) εμπίπτω στους κανόνες περι πνευματικών δικαιωμάτων κλπ;

Γιατί ρωτάς φίλε Νικήτα; Ξέρεις ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.:026:

Γιατί το συναντάω συχνά και το πήρα από φόβο και γιατί αν υπάρχει αυτό που ψάχνω και κάποιος το ξέρει ας με βοηθήσει να το αποκτήσω.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Το να μάθεις αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα δεν νομίζω ότι … αντίκειται σε κάποιους κανονισμούς ιδιοκτησίας. Το να σε βοηθήσει αν το βρεις και να το αποκτήσεις νόμιμα, ούτε και αυτό αντίκειται σε κάτι. Αν λοιπόν το ενδιαφέρον σου εξαντλείται στα παραπάνω, ρώτα όσες φορές θέλεις, αρκεί να υπάρχει αυτό που ζητάς…

Υπάρχει; Ξέρει κανείς;

Δεν υπάρχει.Πάντως το Finalle μαθαίνεται εύκολα και γρήγορα, και δεν χρειάζεται να ξέρεις αγγλικά, μαθαίνεις τις δυνατότητές του απ΄έξω…

Φίλε Δημήτρη, το FINALLE το απέκτησα πρόσφατα αλλά…χάθηκα στο ψάξιμο.Σ’ ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.

Nikitas, για δες αυτό:
http://www.in.gr/Articles/Article.asp?ArticleId=60145&IssueTitle=RAM+140&CurrentTopId=59851

Επίσης κυκλοφοράνε σε pdf κάτι πρόχειρες αλλά καλούτσικες σημειώσεις για τη βασική χρήση του finale. Το είχα κάποτε αλλά πείναγε ο κάδος ανακύκλωσης.

Συμφωνώ όμως με τον φίλο που λέει ότι τελικά δεν θα τις χρειαστείς τις σημειώσεις. Αν ξέρεις δέκα πραγματάκια περί σολφέζ, τις λειτουργίες του finale τις βρίσκεις μόνος σου με δοκιμές. Σ’ αυτή τη περίπτωση οι αγγλικές λέξεις που χρειάζεσαι είναι οι γενικές των windows (copy, paste, cut, undo, redo, print κ.λπ.)

Φίλε (μου επιτρέπεις την προσφώνηση) Κώστα ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ελπίζω να μην έχεις καμία σχέση με τη φάτσα που βλέπω κάτω από το όνομά σου :112::257:Θα ήθελα επίσγς να ευχαριστήσω όλους στο forum που με έκανε να ξεχάσω τα φάρμακά μου.

Βεβαίως και έχω σχέση.
Εγώ είμαι αυτός.
Παρακάτω μια φωτογραφία μου απ’ την επίσκεψη που μου έκανε ο Έλβις παλιότερα.

Καλοοοοοοο!!!
φραπα το μαγουλο!!!
κι ο αλλος ποιος ειναι με το μαλλι τιγκα στο μπιλκριμ?
ο Ελβις?
Ητανε τοτε που ειχε ερθει στο Παναθηναικο για συναυλια αλλα τελικα δεν εγινε λογω καυσωνα!!!

Ναι !! θυμαμαι!!!

Ο ΚΚ στέλνει μήνυμα στις 07:13 π.μ., ενώ δεν προηγείται άλλο βραδινό μήνυμα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν ξενύχτης, αλλά πρωινός-πρωινός! Αμα Κώστα μου άρχισες να σηκώνεσαι χαράματα, τότε τρία πράγματα μπορούν να συμβαίνουν:

  1. Ζορίσανε πολύ τα πράγματα.
  2. Γερνάς.
  3. Και τα δύο παραπάνω.

10.00 μμ - 7.00 πμ ο Κώστας έψαχνε τη φωτογραφία και δεν είχε χρόνο για μηνύματα.

Λόγω του #2 ισχύει και το:

… ενώ η πραγματικότητα κλίνει προς το #1. Κάθε μέρα απ’ τις 6:30 στο πόδι! Λέω να πουλάω φραπεδούμπες στο φανάρι της Μεσογείων ώσπου να ξημερώσει μπας και ζεσταθεί η τσέπη μου.

Σου δόθηκε η ευκαιρία να βγάζεις 50 την ώρα απολυμαίνοντας υπολογιστές ασχέτων και δεν την εκμεταλλεύτηκες, παρά έβαλες σε κίνδυνο και τα αποθέματα τσίπουρου του γραφείου σου.

(που θα μου πάει, την ευκαιρία του τσίπουρου θα την εκμεταλλευτώ. Περιμένω μόνο για τον κατάλληλο μεζέ, όταν θα γίνει το κάπνισμα των χελιών, αν πετύχει…)

Κώστα με έπεισες για τον έαυτό σου, αυτός που χαιρετάς ο Μάγγας είναι;

O Ελβις προσπαθούσε όλη του τη ζωή να μοιάσει στον Γιώργο Μάγκα αλλά δεν…