Συναυλία - αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη

Συναυλία - αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη, Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που σίγησε το μικρόφωνο των «Λαϊκών βάρδων» και των «Άσσων του γηπέδου» του Πάνου Γεραμάνη. Η γνώριμη όμως παρουσία του, συνεχίζει να εμπνέει.
Μεγάλες γυναικείες λαϊκές φωνές τιμούν τον Πάνο Γεραμάνη” είναι ο τίτλος της συναυλίας που διοργανώνει το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2008 , για να τιμήσει τον αξέχαστο λάτρη και υποστηρικτή του λαϊκού τραγουδιού.

Στο μεγάλο αυτό αφιέρωμα-συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, θα παραβρεθούν οι Καίτη Γκρέυ, Πόλυ Πάνου, Μαίρη Λίντα. Συμμετέχουν επίσης και τραγουδούν οι Ρία Κούρτη, Ρένα Στάμου, Βούλα Γκίκα, Χαρούλα Λαμπράκη, Ανθούλα Αλιφραγκή, Σοφία Εμφιετζή, Χαρά Πομώνη, Αφεντούλα Ραζέλη και Λίλη Ριτσώνη.
Η μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση είναι του Θανάση Σοφρά και η καλλιτεχνική επιμέλεια των Πάρη Μήτσου και Γιώργου Κοντογιάννη.

Ώρα ενάρξεως 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Καμιά καλή φωνή δε θα φέρουν; :256:

Οι Μήτσου και Κοντογιάννης μας έδωσαν χτες μια πολύ καλή γεύση για το τί θα …ακούστε σήμερα (να περιμένετε μπόλικο Στέλιο :090: - Καζαντζιδικός γαρ ο αείμνηστος Πάνος).

Νομίζω δεν θα δούμε ξανά για πολύ καιρό τέτοια ντριμ τιμ φωνών (και όχι μόνο) στο πάλκο. Καλά να περάσετε μάγκες.

Δεν τίθεται θέμα φωνής για καμία τους, αλλά αυτό ισχύει για 30-40 χρόνια πριν, γιατί σήμερα
2-3 ακούγονται, και μάλιστα πάρα πολύ καλά (η Κυρία Ρένα Στάμου είναι η μία). Αχ! τι κάνει ο …πανδαμάτωρ χρόνος, που έλεγε και ο Γεραμάνης.

Ρε συ Δημήτρη, η Λίλυ πριν 40 χρόνια δεν πήγαινε ακόμη σχολείο!:019: