Συνάντηση στα 6 αδέρφια (2009)

τί εγινε, ξυπνήσαμε; πω-πω ομορφιές! μαύρα μάτια, μαύροι κύκλοι…
τεσσεράμισι φύγαμε με τον ιάσωνα (θα έπρεπε να σε πάω με το παπί σπίτι), αφού ξαναβγάλαμε τα όργανα για να παίξουμε στα όρθια τους πέντε μάγκες (χρωστούμενο). πιο πρίν ο χρήστος-colectorgram με το κλαρίνο κι ο κώστας ο κουτρουμάνος παρέδωσαν μαθήματα παρέας και μουσικής. ακόμα πιο πρίν χάρηκα τον βαγγέλη-theodon σε υποδειγματικά ερμηνευμένες (κιθάρα-φωνάρα) επιλογές (που τα βρήκες τα κομμάτια ρε μπαγάσα!) καθώς και τον peven (από μακριά δεν άκουγα…). ο ηλίας-zabe στο μπουζούκι (επόμενη μάζωξη στην κοσμογωνία;), χρήστος-γιώργος86 και οι κοπελιές (αρετή; και βασιλική; μη μου λες γιατί ξεχνάω…) στο χορό και στο τραγούδι, ο κυριάκος-ρελαρε κι ο τάκης στην παρέα, τόσα θυμάμαι τόσα λέω.
ίσως επανέλθω (απειλή). στο τέλος ήρθα κι από το τέλος ξεκίνησα. για όσα έχασα ή ξέχασα γράψτε… κι ένα μπράβευχαριστώ σε όσους ανέβασαν υλικό! τα λεφτά στο forum και τα μυαλά στα κάγκελα

δεν το συζητώ…από πλευράς μου να πάνε στο forum τα ρέστα:088:

όμως παιδιά η φασαρία ήταν απίστευτη, τουλάχιστον μέχρι τις 12:30 που έφυγα εγώ.
Σε κάποια φάση δεν μπορούσα να ακούσω ούτε τον Νίκο Πολίτη που ήταν στα 2 μέτρα απέναντί μου.

Καλό είναι να μαζευόμαστε…αλλά αν είναι να πονάνε τα δάκτυλά μου επειδή, θέλω δεν θέλω, παρασύρομαι και προσπαθώ να παίξω υπερβολικά δυνατά για να καλύψω τις συζητήσεις…φχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω.
Στην συνάντηση του Σχιστού το φχαριστήθηκα…ενώ από χθες το μόνο που μου έμεινε ήταν η χαρά ότι γνώρισα κάποιους ανθρώπους από το forum, που δεν είχαμε βρεθεί ως τώρα.

πολυ ωραια η βραδια και η παρεα σας παιδια.μπραβο σε ολους ηταν τελεια.και ενα δημοσια ευχαριστω στον κυριο ΄΄αεργος΄΄.ξερει αυτος!θα ανεβασω και εγω οτι εχω τραβηξει.μαλλον αυριο πιστευω.

Σαράντο, νομίζω ότι η φασαρία ξεκίνησε γιατί καλά καλά δεν είχαμε κάτσει και βγάλαμε τα όργανα. Αν καθόμασταν πρώτα για καμιά ώρα να φάμε και να πούμε πρώτα καμιά κουβέντα, τώρα δεν νομίζω να είχαμε τέτοιο θέμα.

Η δεύτερη κοπέλα λεγόταν Αφροδίτη και όχι Βασιλική:088:

Πάντως τρομερός ο Βαγγέλης όπως και οι υπόλοιποι φυσικά κιθαρίστες…αλλά και εσύ ρε φιλαράκι… είσαι παιχταράς! Και το κιθαρόνι σου τα σπάει!

Βάζεις από τώρα αιχμές για την επόμενη, ε;;;; Ωραίος…:089:
Εγώ πάντως δεν αναλαμβάνω οργανωτικές πρωτοβουλίες μιας και δεν ξέρω το μαγαζί. Πάντως όποτε κανονιστεί κάτι εννοείται πωε είμαι μέσα.:127:

Ρε συ δεν μιλάω για την φασαρία του δικού μας τραπεζιού(που ήταν η λιγότερη) αλλά για των τριγύρω. Δεν έχω την πείρα σας σ’αυτού του είδους τις μαζώξεις αλλά τα τριγύρω τραπέζια μάλλον δεν είχαν την όρεξη να το βουλώσουν λιγάκι και να ακούσουν.
Οπότε, ή να κλείνουμε όλο το μαγαζί ή να μαζευόμαστε σε μέρη που είμαστε όλοι στην ίδια φάση.Δεν γίνεται εμείς να ξελαριγκιαζόμαστε και να προσπαθούμε να επιβάλουμε και στον κόσμο να κάνει ησυχία…ή πάει από μόνο του ή δεν πάει…αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και ο καθείς έχει και μία…:089:

Να τονίσω και εγώ ότι ο Βαγγέλης(theodon) είναι πραγματικά πολύ καλή φωνή και κιθάρα.
Ψάχνω ευκαιρία να πάω να τον ακούσω στο μαγαζί που παίζει(Μέδουσα-Χαλάνδρι) και εκεί μπορούμε να πάμε χωρίς όργανα, να περιδρομιάσουμε(γιατί έχουμε και μια σιλουέτα να διατηρίσουμε) και να φχαριστηθούμε γενικότερα.:088:
Peven(Πέτρο)…επίσης τα σέβη μου για την κιθάρα σου και την φωνή σου φίλε…αλλά εύχομαι να ξαναβρεθούμε γιατί 4 καρέκλες πιο πέρα καθόσουν και με το ζόρι σε άκουγα και σένα!

λοιπον κοσμογωνιά στα σκαριά ε;;
μια χαρα ηταν μωρε αντε να ξαναμαζευτουμε
για τα λεφτα νομιζω δε χωραει κουβεντα τουλαχιστον απο μερους μου

παιδια μπορειτε να βοηθησετε για το πως ανεβαζουμε βιντεακι?

ακριβώς, κι εγώ κάποια στιγμή βρέθηκα να γκαρίζω με το διπλανό μου ενώ παίζαμε (κι εγώ μαζί).
άρη, ήσουν ο πρώτος που μου συστήθηκες (ο ψάρακλας…) αλλά μετά με τραβήξαν στην άλλη άκρη!

γιώργη86 πληζ σβήσε κανένα πμ (δεν χωράνε άλλα), θέλω να σου στείλω ένα πολύ προσωπικό…

Σαράντο, όποτε γουστάρεις να πας στο νακούσεις το Βαγγέλη, είμαι μέσα.:089:

Όποτε πάς σκας τηλέφωνο και έρχομαι και εγώ με τα κορίτσια μου…:slight_smile:

Η χαρα μου θα ειναι απεριγραπτη, να σας υποδεχτω. Κι εγω το ευχαριστηθηκα χθες παρα πολυ. Ηρθα λιγο αργουτσικα γιατι ειχα κι εγω λιγο κοσμο στο μαγαζι, αλλα εφυγα τελευταιος. Πολυ χαρηκα με τα παιδια που γνωρισα χθες και με πιο παλιους γνωστους που ξαναειδα, τον Χρηστο με το κλαρινο του εξαιρετικος, και τον Κωστα με το μπουζουκακι του επισης εξαιρετικος, και τον Βαγγελη αν θυμαμαι καλα στην κιθαρα που δεν καταφεραμε να μιλησουμε και καθολου αλλα μ αρεσε πολυ ο τροπος του. Ηταν πολυ ωραια ολα, παντα τετοια.

κι εγώ μέσα για theodon-βαγγέλη, αν και θα σκάσω τη γνωστή ώρα -12.30! παίζω στο μαγαζί δε-πα 10-12, χάνω σχεδόν τα πάντα… κλαψ

σάκη, σάκη,
βάλε βιντεάκι!
ας του πει κάποιος ρε παιδιά, εν κατέω πράμα…

Καλημέρα στην παρέα και από εμένα!!! Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον Ιάσωνα για αυτήν του την πρωτοβουλία! Το εννοώ γιατί είναι πολύ ωραίο να βλέπεις έναν άνθρωπο στην ηλικία αυτή να έχει τέτοιο μεράκι και αγάπη για τη μουσική!!!:088:
Ο Pe Ven, δεν ξέρω αν ακούγατε οι περισσότεροι, έπαιζε πολύ ωραία πράγματα πάνω στο όργανο! Επίσης ο Νίκος (ο Πολίτης) μου πέρασε μια αυθεντικότητα στο παίξιμο αλλά και τις μια δυο κουβέντες που ανταλλάξαμε… Ο ενικός για τους δύο πρεσβύτερους της παρέας παρακαλώ να μη θεωρηθεί αγένεια αλλά οικειότητα:230:.
Giorgo_86 ήσουνα από τα μπουζούκια που άκουγα επίσης όπως και ο Σαράντος (τα έχουμε πει) αλλά και ο Ιάσωνας. Μια έξτρα μερίδα φαγητό στον τελευταίο παρακαλώ γιατί ναι μεν έπαιζε ψαγμένα κομάτια αλλά δεν ακούγαμε τη φωνή του! Είχαμε ωραία συννενόηση παιδιά!
Liga rosa μου άρεσε πάαρα πολύ το παίξιμο σου αλλά και το πάθος σου για τη μουσική. Το κατάλαβα όταν μου πες ότι ολομόναχος βγάζεις καθημερινό πρόγραμμα!
Προτείνω παιδιά να πάμε να ακούσουμε μια καθημερινή τον Liga rosa στο Μικράκι στα εξάρχεια!!! (διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
Ο collectorgram αναβίωσε με το κλαρίνο του συναισθήματα πατρίδας, προσωπικά μου έδωσες μεγάλη χαρά!
Δυστυχώς το στήσιμο του τραπεζιού δε βοήθησε στο να γνωρίσω τα παιδία που κάθονταν προς τη μεριά της κουζίνας, κάτι που θα συμβεί σίγουρα στην επόμενη σύναξη, η οποία ευελπιστώ να γίνει συντόμως.
Ο Κώστας ο Κουτρουμάνος όντως ήταν καταπληκτικός. Τον είχα δει πέρυσι σε ένα μαγαζάκι στον πειραιά και παιδιά πιστέψτε με, παίζει με το ίδιο πάθος και την ώρα της δουλειάς!!! Είναι φοβερό αυτό κατά τη γνώμη μου! Επίσης να τον ευχαριστήσω για το μίνι μάθημα κατά τη διάρκεια του παιξίματος (αναφέρομαι στο δρόμο κιουρντί αλλά και στα κλεισίματα των κοματιών). Collectorgram παρακαλώ μεταβίβασε του το! Αν δεν κάνω λάθος γνωρίζεστε και αν δε σου κάνει κόπο ενημέρωσε για το που παίζει αυτόν τον καιρό!
Σας περιμένω και στο μαγαζί να αλλάξουμε καμιά πενιά…Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:)
Και εις άλλα με υγεία!!!
ΥΓ: Pe Ven έκανες φοβερή δουλειά με το ανέβασμα των τραγουδιών!!!

Α…απλά ήμουνα ένα από τα μπουζούκια που άκουγες ε;;; ούτε ένα καλό λόγο για μένα ε; Καλά…δεν θα κανονίσω το ταμείο την επόμενη φορά; Εκατό ευρώ θα πληρώσεις μόνο εσύ…:019:

Ευχαρίστως να πάμε να ακούσουμε και τον Liga Rosa.Φίλε Liga Rosa, (δεν θυμάμαι το όνομα σου ρε γ…το)Δώσε διευθύνση για τα μαγαζί που παίζεις…

Απλά απίστευτος!!! Μπράβο ρε φίλε!

Όντως είναι πολύ αυθεντικός άνθρωπος και παίχτης. Φέτος παίζει Παρασκευή και Σάββατο κάπου στην Εύβοια. Οπότε νομίζω ότι είναι κομμάτι δύσκολο να τον απολαύσεις.

Δώσε διεύθυνση του μαγαζιού που παίζεις

Α ρε Γιώργο ξέρω ότι κάνεις πλάκα, αλλά έγραψα περί αυτού ότι είχαμε πολύ ωραία συνεννόηση:) Πάντα τέτοια!!!
Ρε συ περίμενα κλήση σου αλλά δεν ήρθε τίποτα. Μήπως πληκτρολόγησα λάθος το τηλ μου;

giorgos_86: Σε ξέχασα φίλε μου. Σου κάνω τώρα αναπάντητη.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 11:43 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 11:33 —

Όσο αφορά το μαγαζί :
https://rembetiko.gr/t/%CE%BC%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1/8772
Μερικοί μερικοί είδαν όχι και με τόσο καλό μάτι το συγκεκριμένο ποστάρισμα:230:
Χαίρομαι πάντως που κάποιοι άνθρωποι λένε αυτό πυ έχουν να πουν ξεκάθαρα!!!:088:

βαγγέλη μου, δεν νομίζω πως παρεξηγηθήκαμε… έτσι κι αλλιώς θα βάλω κι εγώ διαφήμιση αφού το ζητάει ο λαός! “μικράκι”, ζ.πηγής 34 εξάρχεια. ελάτε νωρίς, 9.30-10 για να βρείτε φαΐ και τραπέζι… να το βάλω και στα “στέκια για να ακούσουμε”;
απολαμβάνω τον κόπο του peven! μπράβο! και αν είναι η κιθάρα που ακούγεται στις ηχογραφήσεις, ακόμα ένα μπράβο!
κι εγώ με κλασική έπαιζα, αλλά τελικά το σύρμα χρειάζεται…
ο κουτρουμάνος πού παίζει στην εύβοια; μήπως είναι κοντά στην κύμη; (μακάρι…)
νίκος

Φίλε Βαγγέλη (Theodon),
Θέλω κιεγώ να σευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και για την έξτρα μερίδα μεζεδάκια:107: αλλά και για τη συμβολή σου στην ωραία μας βραδιά. Επίσης οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον κ. Πετρο (PeVen) που ανέβασε τα κομμάτια.
Όποτε κανονιστεί κάτι για να πάμε στο <<μικράκι>>, εγώ είμα μέσα (εκτός κιαν πρέπει να πάρω πάλι πρωτοβουλία).
Επιπλέον, όσον αφορά την επόμενη μάζωξη και τις ευχές να μη καθυστερήσει, κάτι είχε ακουστεί για την ταβέρνα του Zabe, την κοσμογωνία. Ωραία μου ακούγεται εκεί. Όποιος θέλει ας κάνει την πρώτη κίνηση κιεμείς μαζί του.

Υπόσχομαι την επόμενη φορά να φωνάζω όταν τραγουδάω εκτός κιαν έχει λιγότερη φασαρία το μαγαζί.

Η κοσμογωνία, το ταβερνάκι του Ζabe είναι εξαιρετικό. Σχεδιάζουμε (και θα υλοποιήσουμε) οπωσδήποτε μία συνάντηση εκεί…μην κοιτάτε που έχουμε καθυστερήσει λίγο.

Το μπράβο πάει στο Βαγγέλη. Εγώ γρατζούναγα μόνο.
Βαγγέλη θα περάσω από το μαγαζί να σε ακούσω ή με συμφορουμίτες (αν κανονιστεί) ή με δική μου παρέα, να ξεσηκώσω κανένα κολπάκι. Μου άρεσε πάρα πολύ το παίξιμό σου.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 12:41 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 12:40 —

Υπολογείστε και μένα παιδιά όταν πάτε.