Ρεμπέτικο Κουτούκι: Ηλιούπολη

Έμαθα για ένα μαγαζάκι στην Ηλιουπολη που λέγεται Ρεμπετικο κουτούκι και είναι ένα αυθεντικό μαγαζί όπως πληροφορήθηκα!!
Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω διευθυνση!! Αν κανεις ξέρει ας στειλει γιατι με βλέπω να παρω το αμαξι και να ψαχνω στενο στενο!!:112:

Αυθεντικό μαγαζί, ΜΟΝΟ ρεμπέτικα (κυρίως παλιά) χωρίς μικρόφωνα, αλλά μου φάνηκε ακριβό (το 2006 πήγα, από τότε δεν ξέρω). Δεν θυμάμαι ακριβή διεύθυνση.
Ξέρω όμως τα παιδιά που παίζανε και θα μάθω. Λίγο υπομονή.

Αν λέμε το ίδιο είναι ένα γωνιακό μπροστά σε ένα παρκάκι που το καλοκάιρι βγάζει τραπεζάκια έξω…? και το χει ένας Αντώνης? Στις τιμές πράγματι δεν παίζεται, ιδίως τελευταία…
Αν δεν σου βρει ο Μπάμπης τη διεύθυνση θα προσπαθήσω εγώ…

Αυτες ειναι οι πληροφορίες που έχω αλλα υποτίθεται ότι δεν είναι ακριβό:
Βρίσκεται στην Ηλιούπολη, λέγεται Ρεμπέτικο Κουτούκι, πέτρινο με παραδοσιακή διακόσμηση πολύ προσεγμένη, τζάκι, το φαγητό εξαιρετικό (από μεζέδες μέχρι κυνήγι), αλλά η αποθέωση είναι το τρίο που τραγουδούσε. Μιλάμε για αυθεντικές ρεμπέτικες φωνές, όχι αστεία! Αξίζει τον κόπο για όσους ψάχνουν αυθεντικά ρεμπετάδικα στην Αθήνα.

Το ρεμπέτικο κουτούκι στην Ηλιούπολη, βρίσκεται στην οδό Τσαμαδού 20. Κάτω από την Αγ.Μαρίνα, κοντά στα Κανάρια. Τηλ : 2109739216
Καλή διασκέδαση

Ωωωωωω!!! Ευχαριστώ!!!:slight_smile:

Καλημέρα! πρόλαβε η κοπελια παραπάνω κ σου έδωσε τις πληροφορίες…πάρε κ ένα κινητο 6979-730627. Ερχόμενη από κεντρική πλατεία Ηλιούπολης με το που περάσεις τα Κανάρια κάνεις δεξιά στο 2ο στενό, όλο ευθεία και θα το βρείς μπροστά σου…Δυστυχώς το τρίο που λες ότι ήταν πέρσυ (που ήταν όντως πολυ καλοί) δεν είναι φέτος (παίζουν σε ένα μαγαζί στα Λιόσια)…αλλά υποθέτω ο Αντώνης θα έχει φέρει άλλους. Για τις τιμές θα το δεις κ μόνη σου…:244:
Άντε καλή διασκέδαση κ περιμένω εντυπώσεις…

Θα πάω αλλά, επειδή θα σύρω και άλλους, εννοείς ότι οι τιμές είναι λογικές? Επίσης για το μαγαζί στα Λιόσια τι ξέρουμε; Θα πάω πάντως Ηλιούπολη γιατί μένω πολύ κοντά και με βλέπω να το κάνω στέκι!!!

Για το μαγαζί στα Λιόσια δεν ξέρω τίποτα αλλα μπορω να μάθω αν θες…
Για τις τιμές υπολόγιζε 20,00 με 25,00 το άτομο (εχω καιρό να πάω)…ανάλογα πάντα με το πόσο θα πιείτε και θα φάτε…
Καλή διασκέδαση κ πες νέα όταν πας…:slight_smile:

Ok, θα ενημερωσω!! Αν μάθεις για Λιόσια πες! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!:slight_smile:

Το τριο παίζει στο Ζεφύρι το μαγαζί λέγεται Αραξοβόλι, Μιαούλη και Φιλικής Εταιρείας τηλ. 210 2323327, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι. Οι τιμές καλύτερες από Ηλιούπολη!:090:

Πήγα (αρκετά καθυστερημένα) στο μαγαζί. Ωραίο χώρος και καλα μεζεδάκια (αν και λίγο βαριά). Αλλά δεν ειχε ζωντανή μουσική αν και Σάββατο , ούτε και το επομενο Σάββατο (κρυωμένος ο τραγουδιστής μας είπαν). Σεβαστό μιας και ειχε καλή μουσικούλα να παίζει. Αλλά δεν μου εξηγησε κανείς γιατι ενώ δεν είχε ζωντανή μουσική μας έδωσαν τον τιμοκατάλογο των ημερων που έχει ζωντανή μουσική, το εγραφε πάνω δηλαδή. Με 3 μεζεδάκια και ένα μισοκιλο κρασάκι σκάσαμε 24 ευρουλάκια.
Σημειώνω ότι είμαι από Σκόπελο (τρελα τσιμπημένες οι τιμές το καλοκαίρι) και παω και ακούω Ξηντάρη (=εγγυηση) σε ένα υπέροχο κάστρο, τρώω πραγματικά μαγειρεμένα σπιτικά μεζεδάκια, πινω αβερτα κρασάκι και δίνω το πολύ δέκα ευρώ. Δεν κάνω διαφήμιση αλλα επιτέλους πρέπει οι επιχειρηματίες να καταλάβουν πως οφείλουν να παρέχουν στον πελάτη την εξυπηρέτηση για την οποία πλήρωνουν. :087:

Ειναι στο ρεμα της αγιας Μαρινας κοντα στην πλατεια καναρια.Η διευθυνση ειναι ΤΣΑΜΑΔΟΥ 20 & ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ γωνια σε ενα παρκο.

Μήνυμα από συντονιστή: annyodra καλωσήρθες στο Ρεμπέτικο Φόρουμ. Σε παρακαλώ μην φορτώνεις το Φόρουμ με ίδιες δημοσιεύσεις.