Ρεμπέτες & στέκια στην Ολλανδία;

Την καλημέρα μου Φίλτατοι!

Μετά από 20 χρονια στην B. Ιταλία αποφάσισα να πάρω την γυναικα (και τον, υπό κατασκευή, απόγονο) και να μεταναστεύσουμε ακόμα πιο βόρεια.
Ο τίτλος είναι αρκετά ξεκάθαρος, πάμε στην χωρα της τουλίπας (και λοιπών ανθών :092: ) και συγκεκριμένα στο Dordrecht, κοντά στο Rotterdam.
Οποιος φίλος έχει ενδιαφέρουσες μουσικές πληροφορίες, θα μου κάνει μεγάλη χάρη αν τις μοιραστεί μαζί μου!

Εννοείται ότι θα είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να γνωρίσω τυχόν φίλους που ζουν επάνω και, γιατί όχι, να μαζευόμαστε που και που να ρίχνουμε τις πενιές μας μετά τσίπουρου, μεζέδων (Ολλανδική ρέγγα AAA) και αναστεναγμών!

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων για την ανταπόκριση.
Μινόρε χαιρετισμούς,
Έκτωρ
υγ: Μπορεί το μουσικό μου επίπεδο να είναι χαμηλό (βλέπε avatar) αλλα κάνω πολύ μερακλίδικους μεζέδες! :090:

Φίλε στην Ολλανδία παίζουν ρεμπέτικα οι Male Vrase και οι Αφοί Laurijsen.
Θα σε ενημερώσει και το μέλος μας skatzoxoiros :089:

ιδου και ο ηχος των male vrase

Καλημέρα,
Πρόσφατα μετακόμισα στην Ολλανδία, στο Ντελφτ για μεταπτυχιακές σπουδές. Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το ελληνικό τραγούδι, ρεμπέτικο και λαϊκό ρεπερτόριο. Ήρθα σε επαφή με έναν Έλληνα εδώ που παίζει κιθάρα και λαούτο σε αντίστοιχο ρεπερτόριο. Ψάχνουμε για κάποιον που να παίζει μπουζούκι και να θέλει να συνεργαστούμε και να διοργανώνουμε ελληνικές βραδιές σε κάποιο μαγαζί ή και γενικότερα.
Ευχαριστώ πολύ,
Σαβίνα

Με τον Hugo Stroetbaum είσαστε σε επαφή;

Η αδερφή μου μένει στο Ντελφτ (είναι καθηγήτρια εκεί) και ξέρω ότι υπάρχει ένα ελληνικό εστιατόριο που διοργανώνει πού και πού ελληνικές βραδιές. Θα σου πρότεινα να τους ρωτήσεις, ή να βάλεις καμιά αγγελία… αν υπάρχει μπουζουξής, αυτοί θα το ξέρουν !

καλά να περνάς

1 Like