Χαίρετε, θα ήθελα τη βοήθειά σας, γνωρίζετε πού μπορεί να ακούσει κανείς ζωντανό ρεμπέτικο στην πόλη της Κέρκυρας, αυτές τις μέρες (νύχτες); Ευχαριστώ.
Καλησπέρα.
Γενικά δεν υπάρχει κάτι στάνταρ.
Αυτή τη βδομάδα λογικά Πέμπτη 21.00 στο “εκτός σχεδίου και ότι προκύψει”
Στο “μπερντέ” αν τύχει και μαζευτεί το παρεάκι εκεί γίνεται χωρίς πρόγραμμα, συνήθως κατά/μετά τις 22.00
1 Αυγούστου στην πλατεία των Γιανναδων ρεμπετικα από τους μπουφετζηδες στην πλατεία, σαν πανηγύρι τύπου.
Αν θυμηθώ κάτι ακόμα θα επανέλθω ![]()
Ευχαριστώ, από την αναζήτησή μου αυτά βρήκα κι εγώ ναι. Στους Γιαννάδες πολύ πιθανό να πάμε, τα παιδιά έχουν εμπειρία. Ο Μπερντές είναι πολύ καλό μαγαζί, μακάρι να είχε πιο συχνά ζωντανή μουσική αλλά καταλαβαίνω, είναι κάπως μικρό, κι έχει πολλά μαγαζιά ακριβώς δίπλα, απέναντι κλπ. Είναι κάπως δύσκολο. Το Εκτός Σχεδίου έχει hype και έχει πάντα ουρά απ’ έξω που περιμένουν να φάνε, ως και μία ώρα, κυρίως τουρίστες, δεν ξέρω, είναι κάπως δύσκολη η φάση, να κάθεσαι σε τραπέζι με το ρολόι στο χέρι που λέμε. Πάντως η πόλη είναι φίσκα στον κόσμο και δεν έχει πολλές επιλογές στο αντικείμενο, όποιος έχει φιλοδοξίες για ρεμπέτικη καριέρα, πεδίον δόξης λαμπρό θα έλεγα, χαχα.