Καλησπερα σε ολους, θα ειμαι Καλαματα μεχρι τις 26 αυγουστου. Ψαχνω μαγαζι με ρεμπετικα, παρεα ή και κανονικο λαιβ. Μεχρι τωρα δεν εχω βρει τιποτα. Οποιος ξερει ή ενδιαφερεται για μαζωξη ας απαντησει. Δεν εχω οργανο μαζι μου, παιζω κιθαρα, τραγουδαω και στη χειροτερη απλα ακουω.
ΥΓ γιατι ημουν λιγο αποτομος, ειμαι 25 χρονων απο θεσσαλονικη, εχω ερθει ως γιατρος σε εκπαιδευτικο προγραμμα στο νοσοκομειο, ψαχνω απεγνωσμενα ρεμπετικα!
Στην Καλαμάτα έχει τρομερούς παίχτες (Τάκης Καντζιλιέρης, Ελένη Περτσελάκη, Ελευθερία Κουρλιά, Σωτηρία Παππά, Γιάννης Αναγνώστου, και αρκετοί άλλοι), και γίνονται ωραίες μαζώξεις με την Ρεμπέτικη Κομπανία Καλαμάτας. Τώρα λόγω καλοκαιριού θα βρεις και διάφορους που περιοδεύουν εκεί, πχ αυτές τις μέρες η Σόνια Μπαξεβάνη.
Από μαγαζιά βλέπω στο φβ ότι υπάρχει ακόμα η Μπασαβιόλα, επίσης οι Καμάρες, Ου μπλέξεις, και διάφορα άλλα. Γενικά υπάρχει καλή κίνηση και είναι ζωντανή πόλη ακόμα και τον χειμώνα. Συγκεκριμένα σήμερα, βλέπω ότι παίζει η Ρεμπέτικη Κομπανία Καλαμάτας στις Καμάρες.