Περί Ουσίας

Απόψε, στις 21.00, θα παίξουμε στο μαγειρείο “Περί - ουσίας”. Το μαγαζί είναι ωραίο, τα φαγητά καλά (ό,τι έφαγα), οι τιμές καλές (ό,τι είδα) και οι/η μουσικοί/ή καλοί/ή (νομίζω). Σας περιμένουμε. Ιδού και τα σχετικά.

Και επειδή, η ηλιθιότητα είναι όλη δική μου, το μαγαζί είναι στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στην Ερμούπολη της Σύρου, απέναντι από το Νοσοκομείο.

γειά σου ρε στέφανε, φτιάχνεις κατάσταση στη σύρο βλέπω! μη σκάς, όσοι είναι να έρθουν θα το ξέρουν το μαγαζί -οι υπόλοιποι έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε.
μακάρι να ήταν όλοι οι ηλίθιοι σαν κι εσένα…

Νομίζω πως καλά ξεκινήσαμε.

Από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη, μαζί με τον Γιάννη Λιανό στο τρίχορδον κι εμένα στο εξάχορδον, θα παίζουμε στο οινομαγειρείο “Περί Ουσίας”, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στην Ερμούπολη της Σύρου. Το ρεπερτόριο ρεμπέτικο και το ωράριο αυστηρά 21.00 με 12.30 διότι όλοι έχουμε πρωινό ξύπνημα τις επόμενες. Το φαγητό πολύ καλό (έφαγα), οι τιμές καλές (τις είδα) και οι μουσικοί με διάθεση για βελτίωση (με ένοιωσα).

ΥΓ: Γειά σου ρε Νικόλα, να είσαι καλά. Προσπαθούμε και βλέπουμε. Μαθαίνω και για εσένα ωραία πράγματα. Καλά να είμαστε…

Μπράβο ρε παιδιά, η αποκέντρωση πάντα είναι για καλό πράγμα μακάρι να υπάρχαν στέκια σε όλα τα νησιά και τις μικρότερες πόλεις.
Με τον Λιανό μη φοβάσαι τίποτα, σκύλος… δως του χαιρετίσματα,
Αντε καλές αρχές

Παιδιά θα είμαι στη Σύρα σήμερα και αύριο. Συνεχίζει το σχήμα; Αν όχι ξέρει κανείς φίλος που μπορώ ν΄ ακούσω στο νησί ρεμπέτικο;