Παρεϊτσες στα Δυτικά προάστεια; (2018)

Έχω ένα φιλαράκι, συμφοιτητής μου παλιός, κάθε Τετάρτη αυτός και η παρέα του μαζεύονται σε κάποιο στέκι, και παίζουν τα οργανάκια τους, κάνουν το κέφι τους κλπ. Όχι επαγγελματικά πράγματα, ούτε πληρώνονται. Απλώς για να κεφάρουν, να μάθουν ο ένας από τον άλλο και να περάσουν όμορφα λίγο χρόνο. Δυστυχώς αυτοί το κάνουν βράδυ και εξαιτίας της εργασίας την επομένη για μένα είναι δύσκολο. Γίνται εδώ κατι παρόμοιο από κανένα παρεάκι απογευατινές ώρες ?

Από εδώ μέσα έχουν σχηματιστεί κατά καιρούς διάφορες παρέες. Μάλιστα οι τακτικές μαζώξεις βοηθούν στο να έχουμε μια πιο προσωπική επαφή και να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μέσα από αυτές τις γνωριμίες σίγουρα προκύπτουν ανοργάνωτες (όχι επίσημες και μη τακτικές) συναντήσεις. Εγώ κατά καιρούς έχω συμμετάσχει σε κάποιες από αυτές.

Εάν θες λοιπόν την άποψή μου βάλε μια αγγελία για αναζήτηση συνεργάτη / συμπαίκτη και αρκετοί θα σου απαντήσουν με προσωπικό μήνυμα. Μέσα από αυτούς σίγουρα θα βρεις ανθρώπους που ταιριάζετε παιχτικά αλλά σαν νοοτροπία!

Φυσικά μπορείς να γνωρίσεις κι άλλους στην επόμενη τακτική συνάντηση του Φόρουμ που εννοείται μπορείς να έρθεις!

2 «Μου αρέσει»

Γεια σου φίλε. Είμαστε 2 φίλοι που συναντιόμαστε συνήθως κάθε Παρασκευή απόγευμα στους Αγίους Αναργύρους στο γραφείο του φίλου μου γιατί πραγματικά εκεί δεν ενοχλούμε κανέναν. Εγώ παίζω τετράχορδο και ο φίλος κιθάρα. Καμιά φορά έρχονται και κάποιοι άλλοι φίλοι που παίζουν αλλά αυτό γίνεται σπάνια. Είμαστε αυτοδίδακτοι και παίζουμε ερασιτεχνικά όλα τα είδη αλλά πιο πολύ ρεμπέτικο και λαϊκό. Αλέξανδρος.

Γεια σου Αλέξανδρε. Πραγματικά ζήλεψα.
Και εγώ αυτοδίδακτος είμαι! Έχω ένα τριχορδάκι και παλεύω με πηγές από το internet. Αυτό όμως δεν με βοηθάει και πάρα πολύ, γιατί αφενός δεν παίζω με άλλους και αφετέρου δεν γεμίζω το αυτί μου με ολοκληρωμένο ήχο.

Αν θέλετε τρίτο στην παρέα, ευχαρίστως να συντονιστούμε!
Αντώνης

3 «Μου αρέσει»

Πολύ ωραία Αντώνη. Μίλησα τώρα με τον φίλο και θα βρεθούμε σήμερα. Μάλλον έχουμε να πούμε πολλά γιατί και εγώ είμαι προγραμματιστής αλλά όχι του επιπέδου σου. Ο φίλος που έχει το γραφείο είναι πολιτικός μηχανικός. Μπορείς σήμερα; Θα βρεθούμε κατά τις 7.

Παιδιά, η γνωριμία των μελών μας μέσω του φόρουμ είναι κάτι που το επιδιώκουμε και μας χαροποιεί, όταν συμβαίνει. Οι τεχνικές λεπτομέρειες μιάς σχεδιαζόμενης συνάντησης όμως, καλύτερα να συντονίζονται με ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων.

(από τη συντονιστική ομάδα)

1 «Μου αρέσει»

Μια χαρα΄Αλέξανδρε. Και βέβαια μπορώ. Μένω και σχετικά κοντά (Σεπόλια).

Στειλε μου διεύθυνση στο apythanos@gmail.com