Παρασκευόπουλος Λευτέρης

Σας έχω ενα ντοκουμέντο απο ενα ταξιμάκι απο τον θρυλικό Λευτέρη Παρασκευόπουλο.Ετυχε μια βραδιά στου Ζωγράφου οταν ήμουν φοιτητής να βρεθούμε για κρασάκια στην ίδια παρέα και να παίξουμε. Η ηχογράφηση έχει λίγο βαβούρα αλλα το αποτέλεσμα δικαιώνει. Οι κατέχοντες την μουσική πιάτσα θα τον ξέρουν οπωσδήποτε, καλό παιδί, βαρύ και δεξιοτεχνικό παίξιμο και δυστηχώς λόγω διαφόρων προσωπικών του προβλημάτων έχει σταματήσει να πολυεμφανίζεται, μόνο όπου γουστάρει πάει.Το παιχτικό του επίπεδο ανάλογο των μεγάλων σολίστ που υπάρχουν στη πιάτσα.Τα λόγια είναι περιτά.Καλή σας ακρόαση. Γειά σου ρε Λευτέρη Γίγαντα…

Το ότι δεν παίζει αυτός ο άνθρωπος, είναι πραγματικά αμαρτία για τη μουσική. Να επαναλάβω κι εγώ:
Γεια σου ρε Λευτέρη γίγαντα!

Ενας εκπληκτικός παίκτης,με ένα τέλειο δεξί χέρι,πολύ μεγάλη πένα,(εγώ θεωρώ την πένα του καλύτερη κα απ ιτου ΘΥΜΙΟΥ) και μεγάλη ψυχή. Εξαιρετικός χαρακτήρας,ποτέ μα ποτέ δεν θα πεί κακή κουβέντα,ή έστω υπονοούμενο,για κανένα συναδελφό του.΄Του αρέσει πολύ να τονίζει τα τραγούδια στις άρσεις, πράγμα που πανικοβάλει τους κιθαρίστες.Με τιμά με την φιλία του 30 χρόνια τώρα,και όποτε συναντιώμαστε να παίξουμε,πάντα με αφήνει με το στόμα ανοιχτό, λες και είναι πρώτη φορά που τον ακούω.ΛΕΥΤΕΡΗ πάντα να σαι καλά.

ακόμα ενα ταξιμάκι απο τον Λευτέρη, δυστηχώς δεν έχω πολύ χρόνο και τα ανεβάζω σιγά σιγά.

Να πω και γω με τη σειρα μου τα καλυτερα για τον Λευτερη ,που ετυχε να τον γνωρισω σε σπιτικα γλεντακια.
ΜΠΡΑΒΟ ρε παιδια γιατι ειναι πολυ καλος ανθρωπος και βοηθαει και ολο τον κοσμο που θελει να ασχοληθει με το οργανακι.Τουλαχιστον εγω αυτο εισεπραξα απο το παλικαρι :109: