παει ο μπαγλαμας

αυτος θα ηταν ο πρωτος μου μπαγλαμας αν δεν κοβοταν στα δυο:112:.
οπως εβαζα τα ταστα ενα δεν εμπαινε και να τ αποτελεσμα μου φυγε απ τη μεγγενη .τελος παντων ο επομενος θα ειναι καλυτερος

Δεν ξανακολλαει;

Η ενωση μανικι με σκαφος δεν εσπασε;…

εχει ανοιξει και το σκαφος στην ακρη οποτε τελος

Τα συλληπητηρια μου κα ιευχες για καλο κουραγιο στον επομενο,αλα υποθετω οτι πλεον θα φτιαξεις απλα ενα σκαφος να το μονταρεις στο μανικι πυο σου εμεινε,σωστα?

θα τρελαθωωωωω , οσο το διαβαζω ρε μασκωτ , λιωνω στα γελια !!!:092:
Καφε ελληνικο , κονιακ , παξιμαδακι , σοκολατοελιτσα , στο καπακι φασολαδα , ρυζι ασπρο , ελιες , αντσουγιες και λιγο σταρι χωρις ζαχαρη σε μια χαρτοπετσετα για σχώριο …
στα σαραντα ακολουθει αλλο πρωτοκολλο , θα στο πω στη διαρκεια …

Μεταξυ μας ξερεις τι θ ανακουφισει τον απωλεσαντα ??? Βαλτου σ ενα φακελλο τρια κατοσταρικα και στειλτα στον Πειραια , ταχιστα !:089:

Δυστυχώς εδώ μπαίνει η λαική ρήση “αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις”. Ποτέ δεν θα δεις μάστορα παλιό να βάζει τάστα στην μέγγενη.Καθισμένος χαμηλά στην αγκαλιά, μόνο.Μην χάνεις το κουράγιο σου, ξεκίνα άλλον ,σίγουρα τώρα ξέρεις περισσότερα πράγματα.

Οριστε μας,να και η μανταμ,εκανε κοπο ο ανθρωπος και τελος παντων ειναι μα…εχμ κριμα να πηγαινει ο κοπος του στραφι στο ετσι.Οπως και να χει η προσπαθεια να φτιαχτει ενα οργανο ειναι ουσιωδης,εμενα θα με χαλαγε να μου επεφτε ο μπαγλαμας σε αυτο το σταδιο και να εσπαγε…θα πήγαινε το βλάστημη και η στενοχωρια συννεφο!!!

Υ.Γ.-Θρησκευομενοι συμπαθατε με μα ετσι ειμαι εγω…κι ουτε που θελω ν’αλλαξω!!!

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ πάλι…Δεν κάνουν όλες οι εκφράσεις του προφορικού λόγου για τον γραπτό!!!

με την σκασίλα και την στενοχώρια δεν λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα
με λίγο χιούμορ όμως μπορεί να ξεχαστεί έστω και για λίγο

Φυσικά και μού αρέσει το χιούμορ και φυσικά, μάς χρειάζεται αλλά για υπόδειξέ μου σε παρακαλώ πού είναι το αστείο στο μήνυμα Μπλέκου;

Ας μην τα κανουμε και τραγικα τα πραγματα,αν ειναι να γινεται τετοιο θεμα για μια κουβεντα μου κανει χαρη να σβηστει κι ολο το μυνημα…ωχου!

Προφανως ενα κομαμτι του υφους δεν εγινε κατανοητο…end of all.

Το κομμα,το κομμα!