Σ’ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, Ιωάννα! Εγώ νόμιζα ότι τα παλιά τεύχη ήταν εξαντλημένα προ πολλού. Τώρα μπορώ να συμπληρώσω τη συλλογή μου με τα 12 τεύχη που μου λείπουν. Επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό είναι δύσκολο να πάω στην Πανεπιστημίου να πάρω τα περιοδικά. Μήπως έχεις καμμιά ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) ή τηλέφωνο για να μπορέσω να έρθω σε επαφή με το Music Corner?
Αναφέρεις τις οικονομικές κ.τ.λ δυσκολίες. Μου φαίνεται από μερικά σχόλια στο περιοδικό ότι υπήρχαν και “πολέμιοι”, ας πούμε, της προσπάθειας του Ελληνιάδη…κατηγορίες για “λαϊκισμό”, η αντίδραση μερικών δημοσιογράφων και λοιπών “διανοούμενων” όταν το Ντέφι ανέβασαν ένα “γύφτο” (τον Αγγελόπουλο) στο Λυκαβηττό και “βεβήλωσαν” τον αρχαίο χώρο, και άλλα παρόμοια. Εμένα ίσα ίσα μου άρεσε αυτή η ανεχτικότητα και η σοβαρή αντιμετώπιση σχετικά μ’ένα είδος μουσικής που συνήθως το περιφρονούσαν οι (με το συμπάθειο!) λίγο “πουριτανοί” ρεμπετολόγοι και μουσικολόγοι της εποχής.
Δεν ξέρω αν θέλεις να απαντήσεις/αναπτύξεις αυτά που λέω, και ίσως εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος.Πάντως θα με ενδιέφερε να ακούσω μια άποψη για αυτά τα ζητήματα από κάποιον που τα έχει ζήσει.
Εύα