Οργανάκι στο κτελ

Καλησπέρα στην ομάδα.Σε λίγες μέρες σχεδιάζω να κάνω μια διαδρομή με κτελ για μια επίσκεψη σε φίλο. Μαζί μου θέλω να φέρω και την κιθάρα μου όμως έχω δύο προβληματάκια. Η θήκη που έχω ει αι μαλακή και η διαδρομή κάπως απότομη με στροφές. Γενικά δεν θέλω να προκαλώ προβλήματα. Θα έχω κάποιο θέμα να πω στον οδηγό ευγενικά να την έχω μαζί μου; Παρόλο που γενικά έχω εμπειρία στο να ταξιδεύω με όργανα (αεροπλάνα,μετρο,λεωφορεια) ε είναι άλλο πράγμα το κτελ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

1 «Μου αρέσει»

Ναι, μπορεις να την εχεις μαζι σου μεσα.

Πριν από καμιά δεκαετία πήρα κιθάρα σε ΚΤΕΛ χωρίς πρόβλημα, δε ξέρω αν έχει αλλάξει η κατάσταση από τότε.

1 «Μου αρέσει»

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ και πολύ το φοβάμαι.Βέβαια εγώ το θεωρώ δεδομένο να έχω το μπουζούκι μαζί μου δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα.Το πρόβλημα όμως είναι ότι η μαλακή θήκη θα το προστατεύσει?Άντε και το έχω ανάμεσα στα πόδια μου δεν είναι όμως λίγο επίφοβο?Γιατί το ταξίδι είναι ένα 5 ωρο γεμάτο.

1 «Μου αρέσει»

Μα έτσι κι αλλιώς δε θα είσαι 5 ώρες σχεδόν ακίνητος; Δεν είναι το όργανο και η προσοχή προς το όργανο που θα κάνουν τη διαφορά. Πέντε ώρες υπομονή, που θα την έκανες έτσι κι αλλιώς.

2 «Μου αρέσει»

Όχι φίλε. Κανένα θέμα. Πηγαινοέρχομαι χρόνια Αθήνα Ξάνθη λόγω σπουδών και σχεδον πάντα έπαιρνα την κιθάρα μαζί μου, με την συνηθισμένη απλή θήκη ritter. Μπορει να τη βαλεις και προσεκτικά στον αποθηκευτικό χώρο που έχει πάνω

3 «Μου αρέσει»