Νέο CD της Ρένας Στάμου

κατ’ αρχάς να χαιρετίσω όλον τον κόσμο. Λέγομαι Μάνος Τουρπάλης και βρέθηκα εδώ μετά από παρότρυνση του Φραγκίσκου. Ξέρω οτι είμαι off topic μέχρι στιγμής, αλλά είπα να συστηθώ πρώτα , έστω και σε λάθος ενότητα…
Κυκλοφορεί λοιπόν εδώ και λίγες μέρες νέο CD από την “Δίκτυο” με τίτλο ΡΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ - “Απόψε μ’ εγκατέλειψες”. Αν το όνομα δεν σας χτυπάει κάποιο καμπανάκι (που πολύ αμφιβάλλω), να πω ότι είναι μια από τις ελάχιστες εναπομείνασες τραγουδίστριες (που ζει και βασιλεύει, ευτυχώς) με 58 συναπτά έτη δισκογραφικής παρουσίας.
Το CD περιλαμβάνει 11 παλιά και 4 νέα τραγούδια. Τα παλιά είναι κυρίως δικές της επιτυχίες ή συμμετοχές, σε επανεκτέλεση. Στα νέα τραγούδια, εμπλοκή - ως στιχουργός ή συνθέτις - έχει η ίδια η Ρένα. Ελπίζω να σας κίνησε το ενδιαφέρον - αν έιναι έτσι, καλή ακρόαση. Αν το παρόν διαβαστεί εγκαίρως, σήμερα (15/12) στις 6:00 μ.μ. η Ρένα Στάμου θα εμφανιστεί στην ΕΤ3, και θα παιχτούν ζωντανά κάποια τραγούδια.
Χαιρετώ - και ευχαριστώ.

Ευτυχως προλαβαμε και κατι ειδαμε…
Μπραβο στην κυρια Ρενα Σταμου που επανερχεται ενεργα καθως καπου ειχαμε χασει τα ιχνη της. Και το καινουριο τραγουδι που προλαβα να ακουσω που παιξατε, ειχε αρωμα παλιας εποχης… Καλη συνεχεια και παντα τετοια…!

Εντυπωσιακό!! Δε νομίζω να έτυχε άλλη φορά να ανακινήσει το σύστημα τέτοιο μήνυμα, όπου αρχαίο και ακόμη δραστήριο μέλος όπως ο @manos_tourpalis κάνει την πρώτη του είσοδο στο φόρουμ, σχεδόν προ εικοσαετίας!

:clinking_glasses:

2 «Μου αρέσει»