μπρατσο μπουζουκιου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΥΡΩΣΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ… ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Καταρχάς καλωσόρισες στο Φόρουμ! Καλές συζητήσεις να έχουμε!

Κατά δεύτερον καλό θα είναι να γράφεις με μικρά γράμματα γιατί τα κεφαλαία είναι κουραστικά και στη “γλώσσα του Internet” είναι σαν να φωνάζεις.

Στο δια ταύτα λοιπόν. Η πιο σωστή λύση είναι το όργανο να πάει σε κάποιον οργανοποιό για να το δει για να υπάρχει μια πληρέστερη εικόνα όσον αφορά τη ζημιά που υπάρχει. Επίσης εκεί θα σου δοθεί και εικόνα του μεγέθους της ζημιάς και θα σου λυθεί η απορία εάν όντως αξίζει να επισκευαστεί ή όχι. Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλες οι ζημιές φτιάχνονται, όμως αυτό που μετράει εν τέλη είναι η απάντηση στο ερώτημα “αξίζει να επισκευαστεί;” (σχέση value for money).

Κατά τη προσωπική μου άποψη (αν και καμία σχέση με την οργανοποιία δεν έχω), όπως το περιγράφεις θα έλεγα πως η ζημιά ίσως να μην είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται με το πρώτο άκουσμα. Πάντως πήγαινε το σε οργανοποιό (όχι μόνο έναν, άκου παραπάνω γνώμες) και βήμα βήμα θα λυθούν οι απορίες σου και βρεθεί λύση πιστεύω.