Μπουζούκι παίξιμο μόνο με 3 δάχτυλα;

Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ, είναι πρώτη φορά που γράφω παρόλο που είμαι αρκετό καιρό στο φόρουμ, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το παίξιμο του μπουζουκιού. Αν και ξεκίνησα να μαθαίνω να παίζω μπουζούκι αρκετά μεγάλος μου άρεσει και θέλω να επεκτείνω τις γνώσεις μου, αλλά και το παίξιμό μου (γνώσεις μουσικής έχω καθότι ήμουν για αρκετά χρόνια σε φιλαρμονική -Επτάνησα). Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το μικρό μου δάκτυλο από ατύχημα που είχα μικρός (με μηχανή??? …γιαυτό και σταμάτησα τη φιλαρμονική) δεν δουλεύει. Αυτό θεωρήτε ότι αποτελεί μειονέκτημα στο παίξιμο; να συνεχίσω την προσπάθεια; Σας ευχαριστώ!

πολλοι παίζουν μονο με τα τρία.

δες το παρακατω βίντεο και θα καταλαβεις οτι δεν εχεις και κανενα σοβαρο πρόβλημα. Δυσκολα ακους τετοιο μπουζουκι

προχωρα χωρις να το σκεφτεσαι καθολου…
οπως γραφει αυτος που ανεβασε το βιντεο
το μπουζούκι δεν παίζεται με τα δάχτυλα, αλλά με την ψυχή!!!

1 «Μου αρέσει»

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που μου έδειξες, ήταν πολύ καλό μάθημα για μένα φυσικά δεν πρόκειται να το παρατήσω δεν έχω μάθει στη ζωή μου να εγκαταλείπω ειδικά κάτι που αγαπώ πολύ. Να είσαι πάντα καλά. Φυσικά μπουζούκι + ψυχή είναι ένα.

Ο Κώστας Παπαπαναγιώτου παίζει με 2 Δάχτυλα.
Με τον αντίχειρα και το μικρό δάχτυλο, Δάχτυλα που πολυ απο εμας δεν πατάνε σχεδόν ποτέ.
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο να δεις πώς παίζει σήμερα ο Κώστας, κατά την ταπεινή μου γνώμη και 10 δάχτυλα να ειχα στο ενα χέρι παλι δεν θα έπαιζα έτσι χαχα