Μουσικοί στη Σκόπελο

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΔΕΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ { ΚΑΝΑΛΟΣ, ΣΤΑΛ, ΠΟΥ… ΓΑΛΛΙΑΣ, ΜΠΕΤΣΑΝΗΣ, ΣΥΡΟΣ,ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΦΑΛΚΟΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ,…}. ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! ΕΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΦΕΤΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΤΟ ‘ΜΩΛΟ’

Αυτή είναι μία εξαιρετική πρόταση, την οποία την κρατάμε Παναγιώτη. Μάλιστα, αν γίνει και μέσα στον Ιούνη που το νησί έχει λιγότερα προβλήματα λόγω τουρισμού θα είναι πράγματι εξαιρετικό. Θα μιλήσουμε για να το οργανώσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν οι φίλοι του φόρουμ (όπως είμαι και σίγουρος ότι η Σκόπελος είναι πράγματι λεβεντομάνα στους παίκτες και τραγουδιστές του λαϊκού και του ρεμπέτικου).

Υ.Γ. Λόγω σεμνότητας προφανώς δεν έγραψες το δικό σου όνομα (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ), Εξαιρετικός μουσικός που μπορούμε να απολαύσουμε το παίξιμό του στο ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ, Γκιώνας 7, απέναντι από το πάρκο Πρεσσοφ, στο Κερατσίνι, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι. Τηλ 2104010053 (αν δεν έχετε ακούσει τις εκτελέσεις των τραγουδιών του Χιώτη από τον Παναγιώτη Αστεριάδη, τότε δεν έχετε ακούσει τίποτα…)

Ποιον Ιούνη ρε; Χώρια καταλαβαινόμαστε; Για το Πάσχα μιλάει ο άνθρωπος!
Την κάνουμε την Παρασκευή το απόγευμα (πριν τη Μεγάλη βδομάδα) και Κυριακή απόγευμα γυρνάμε πίσω. Σιγά τον προγραμματισμό…
Αντε μη μου τη δώσει και το κόψω κόστα-κόστα με το σκαφάκι!
Εγώ είμαι μέσα με τα μπούνια από τώρα. Αλλωστε χρωστάω μια βόλτα στη Σκόπελο στον εαυτό αλλά και σε μερικούς φίλους που με καλούν εδώ και 20 χρόνια!
Αναλαμβάνω δε να διεκπεραιώσω τυχόν λεπτομέρειες.

Αντε ελατε να δουμε που θα βρεθουμε…ομως…!:019:

αντε μαχαιρα αλλα μεθυσια παλι…ψωφας βρε κερατα…!!!
:112:

Οσο για το πασχα εχουμε παρει την αποφαση.Εδω και πολυ καιρο συζηταμε για πιο <χοντρες> αποφασεις.Πηγαινουμε 12 χρονια τωρα καθε καλοκαιρι, καμια φορα και εκτακτα, για ευχαριστες κοινωνικες εκδηλωσεις.Ειναι οπως τα λεει ο Παναγιωτης μονο που ξεχασε οτι ειναι και καλα παιδια οπως και αυτος βεβαια.Σας αγαπαμε ολους βρε ΣΑΠΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Υ.Γ. Συγνωμη για την ελλειψη τονων αλλα θελουν…κοπο.

Αντε παιδια καλως να ερθεται το Πασχα στην σκοπελο!!! και θα σα ξεναγησω στο πιο ωραιο χωριο της Σκοπελου , το
Παλιο κλημα.

Αποτι βλεπω η Σκοπελος ειναι μπουζουκομαννα .Να φταιει !! Αραγε ! Το νερο

Ναι αλανη εχει πολυ φλογα το νησι και το παρηγορο ειναι οτι η νεολαια ασχοληται με το αθλημα!!!

Από τι Σκόπελο πρέπει να ναι ο Ξηνταρης και ο Καλαφάτης. Η κάνω λάθος

Ο ξηνταρης ναι για τον καλαφατη δεν ξερω.Δεν ειμαι απο σκοπελο αλλα εγινα τα τελευταια 20 χρονια.

Ο Καλαφάτης είναι Θεσσαλονικιός, αλλά έχει πολιτογραφηθεί Σκοπελίτης, αφού μένει εκεί καμιά 30ριά χρόνια. Εκτός του Ξηντάρη από τη Σκόπελο είναι ο Νίκος και ο Θανάσης Σύρος, ο Αστεριάδης και ο Αναγνώστου. Σίγουρα κι άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν. Και μια σειρά ακόμη καλοί μπουζουξήδες που έχουν αράξει εκεί (και καλά κάνουν) και δε βγαίνουν “εκτός συνόρων”.

Για να μη ξεχνιωμαστε!!Το ΠΑΣΧΑ πλησιαζει

Kαλημερες,
Ξερει καποιος να μου πει αν προς τελη Σεπτεμβρη (23-27) θα παιζει τιποτα στο νησι;
Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε ανταποκριση!

Ο Παναγιώτης Αστεριαδης εχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Σκόπελο. Θα τον βρείτε στο εστιατόριο ‘‘Μώλος’’, στο λιμάνι, δίπλα στο δημαρχειο. Φοβερές βραδιές!!!