Μουσικά σχήματα του φόρουμ. Παρουσιάσεις - κριτικές

Μπράβο Πέτρο!
Αυτό που κάνεις αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Ο ερασιτεχνισμός είναι πράξη συλλογικής προσπάθειας και είσαι από τους ελάχιστους που το κατάφερες.
Παρακολουθώ τα βίντεο --το μεράκι είναι εμφανές-- και ειλικρινά σας χαίρομαι. Καλή συνέχεια!

υγ. συμφωνώ με την ιδέα μιας ξεχωριστής ενότητας με τη προυπόθεση φυσικά να είναι εφικτή…

Ευχαριστώ και εκ μέρους του Θανάση Άλκη.
Ελπίζω να δω εδώ ή και σε ξεχωριστή ενότητα, ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις και άλλων μελών, από πρόβες ή από μαγαζιά, ερασιτεχνών ή επαγγελματιών.
Καλό είναι να συζητάμε για τη μουσική που αγαπάμε, νομίζω όμως καλύτερο είναι να παίζουμε ή να την ακούμε.

Αναζηταμε πάντα καλές παρέες στον ιδιωτικό μας χώρο στο Κερατσίνι

Προσθέτω ενα link με φωτογραφική άποψη του χώρου μας . Ο χώρος διευκρινίζω ότι είναι prive .( για πάρτυ μας δηλαδή και για όσους θέλουν να έρχονται να παίξουμε και για τις παρέες μας )

Από συντονιστή: adrtank εχεις ήδη ανοίξει θέμα με αυτό, δεν νομίζεις ότι αρκεί μια φορά;

Όμορφα πράγματα και πολύ μερακλίδικα.

Συγγνώμη , αλλά επειδή είμαι καινούργιος χρήστης στο forum , τα μπερδεύω μέχρι να μάθω τι σωστά πρέπει να κάνω . Παράδειγμα δε καταλαβαίνω τι είναι ο συντονιστής . Υπάρχει κάποια βοήθεια για το πώς χρησιμοποιούμε γενικά το site ?

Μπορείς να λύσεις όλες σου τις απορίες εδώ: http://www.rembetiko.gr/forums/faq.php

Ηχογράφηση σε ΖΟΟΜ Η2 με το Θανάση (than) στο μπουζούκι κι εμένα στη κιθάρα. Μας άρεσε το τραγούδι στην πολύ όμορφη εκτέλεση της Ναυπηγικής κομπανίας που ακούσαμε την προηγούμενη βδομάδα και είπαμε να το πούμε κι εμείς στα χνάρια της πρώτης εκτέλεσης. Νομίζω όμως ότι θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα.

//youtu.be/fedokcfxauI

Τελευταίες ηχογραφήσεις από το Τρίο Χύμα:

//youtu.be/oWQtXjTq8Go

//youtu.be/1zyMEyE7FPA

//youtu.be/Rnk_SwNHUfs

//youtu.be/8OLNE840hBQ