Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι ο Καραντίνης ξέρει να παίζει πολύ καλα. Ούτε αυτόν, ούτε τον Τατά (τις απόψεις μου για αυτόν τις έχω αναφέρει στο αντίστοιχο ποστ μου), ούτε κανέναν.
(Ε, λίγο επιτρέψτε μου να αμφιβητώ τον Κόλλια. Οι εμμονές και οι φοβίες πάντα μας ακολουθούν εξάλλου!!)
Απλώς θέλω να πω ότι αυτο,
δεν είναι κριτήριο.
- Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτός που κάνει συγκρίσεις πώς ορίζει τον μπουζουξή
- Το να παίξεις λάτιν ή ό,τι θες με το μπουζούκι, δεν είναι αυτόματα κριτήριο για να σε κάνει καλό
Και τον Satriani (ή τον Vai, που είναι πιο αγαπητός στην πλειοψηφία των συμφορουμιτών) αν δώσεις ένα μπουζούκι και τον βάλεις να ακούσει το “Καρδιά Παραπονιάρα”, θα στο παίξει χωρίς καν να κοιτάει. Σημαίνει ότι είναι και καλύτερος μπουζουξής;
Συμπέρασμα:
Παρότι το thread ανοίχτηκε για τον ακόλουθο λόγο,
επιτρέψτε μου να πώ ένα γενικό συμπέρασμα που έχει να κάνει και με το άλλο thread για τον Τατασόπουλο: τους επαγγελματίες παίκτες (ή ίσως και γενικώς όλους όσους παίζουν) δεν γίνεται να τους συγκρίνεις αντικειμενικά. Μόνο να πεις ποιος σου αρέσει και ποιος όχι.
Ακόμα και στο βιντεάκι που παίζουν Καραντίνης πατήρ, Καραντίνης υιός και Τατάς πνεύμα, τι να συγκρίνεις;;; Απλώς, κάθεσαι και κοιτάς…
Υ.Γ.:
Και πρίν τον Ιούλιο, συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου θα είναι στο Φεστιβάλ του Υμηττού, σχετικό λινκ