Μαντολίνο κατασκευής Α. Galliano

Καλημέρα στην παρέα!
Πρόσφατα αγόρασα ένα παλιό μαντολινάκι κατασκευής A. Galliano (συμπαραγωγής με Raphael Chiani πιθανότατα) το οποίο όπως φαίνεται να είναι αρκετά παλιό αλλά σε καλή σχετικά κατάσταση. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για τον κατασκευαστή ή έχει κάποιος στη κατοχή του κάποιο όργανό τους?Αργότερα θα προσθέσω και φωτογραφίες.

Εδώ υπάρχουν κάποιες βιογραφίες του Αlessandro Gagliano (1700-1730) ο οποίος ήταν ιδρυτής της οικογένειας των οργανοποιών, στην οποία, με αρχικό Α., συγκαταλέγονται και δυο Antonio (1780-1800 και 1794-1860). Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε κάποιον από αυτούς. Και δεν ήξερα καν το όνομα αυτών των οργανοποιών, απλώς μου κινήθηκε η περιέργεια για μια μικρή αναζήτηση.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 14:10 —

Και βρίσκω κι αυτό. Αν και όλα αυτά μπορεί να σου είναι γνωστά. Άσε που μπερδεύομαι: Είναι Galiano και Gagliano διαφορετικές γραφές του ίδιου ονόματος;

Άγη καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να ψάξεις!Σίγουρα το Gagliano αναφέρεται σε άλλο πρόσωπο γιατί προφέρεται και διαφορετικά (βλάχικο -λιιι) και σίγουρα είναι κατασκευαστής άλλου αιώνα.
Η δεύτερη παραβολή σου είναι η μόνη που βρήκα και εγώ αλλά δεν περιέχει και πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες.