Μήπως ήρθε η ώρα και για Θεσσαλονίκη; (2009)

Μαζεύονται οι συμφορουμίτες στη Λάρισσα, μαζεύτηκαν στην Αθήνα. Μήπως ήρθε και η ώρα να βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη; Να τα πούμε, να τα πιούμε και να ρίξουμε τις πενιές μας;
Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα και να κατήξουμε μέρος και ημερομηνία. Με την προϋπόθεση ότι υπάρχει και ανάλογη διάθεση φυσικά. Έτσι γιατί θα αρχίσω να γίνομαι ζηλιάρης!
:090::090:

Εγώ μέσα!:088:

Πέιτε μου πότε και που.Αν δεν έχω εξεταστική και καμιά άλλη δουλειά,ερχομαι κι εγώ από Πτολεμαίδα.Ας μαζευτεί κόσμος,ας κανονιστεί και θα σας πω αν είμαι μέσα.

Και εγώ μέσα από Αθήνα αρκεί να μου πείτε ημερομηνίες… Και θα ήταν εύκολο για μένα να κανονιστεί Σάββατο!!!
Πάντως εδώ στην Αθήνα χθες ήταν πολύ ωραία!!!
Άντε να τα βιώσετε και εσείς εκεί πάνω…

Πολύ καλή ιδέα,πάμε σε κανένα ταβερνάκι να παίξουμε και καμιά πενιά.Εμείς δηλαδή στο πηγάδι κατουρίσαμε.:127:

Για εμένα είναι λίγο δύσκολο γιατί τώρα βρίσκομαι στην Κρήτη αλλά μέσα στον Φλεβάρη θα είμαι Σαλόνικα αν είναι η μάζωξη των καιρό που θα είμαι πάνω θα ενημερώσω ! :110:

Εδω λενε … κι υστερα ξυπνησα …

η

πηγαινε στην γωνια … να δεις αν ερχομαι …:092:

Υ.Σ. χαιρε συμπρωτευουσα , χεχε … καθοτι … ο ελπιζων χαιροντας … αποθνησκει …

Στο χωριό μου το λένε “θα πετάξω μάνα… να σε δω παιδί μου!” :112:
Αν και η ανταπόκριση δεν είναι ενθαρρυντική, και περιμέναμε και αρκετές μέρες, θεωρώ ότι τουλάχιστον οι συμφωνούντες καλό είναι να κανονίσουμε κάτι, έτσι να γνωριστούμε και να διασκεδλασουμε. Περιμένω καμά πρόταση για το μέρος καθώς και βολική ημερομηνία:088:
Άντε για να μην το πάρω πάνω μου το θέμα:019::019:

Καλά λές φίλε Γόγο.Πολύ το αργήσαμε.Καταρχήν εγώ θα πρότεινα να είναι Σαββατοκύριακο(Αν παίζει και ο ΠΑΟΚ θα είναι τέλεια).Βραδάκι θα ήταν καλά.Μαγαζί.Ρεμπετάδικο ή τιποτα ήσυχο για να γνωριστούμε?Εκτός αν προτυμάτε καφέ.Ακούμε απόψεις παρακαλώωωωωωωω.

Και δεν πάμε για κανένα μεσημεριανό τσίπουρο για να πάμε και μεις το βράδυ στην δουλειά μας;

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με ένα μεσημεριανό τσίπουρο και να φτάσουμε μέχρι το βράδι.:019::019::019::019:
Πέρα από την πλάκα θα μπορούσε να γίνει μεσημεράκι.
Εγώ θα πρότεινα την άλλη Κυριακή αλλά δεν ξέρω αν βολεύει, ας πουν όλοι, να μας πούνε και όσοι θέλουν να έρθουν από γύρω πόλεις αν βολεύει.

Αν κανονιστεί κάτι για μετά τις 18/2 που θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, είμαι μέσα! :090:
Συνοπτικά το πρόγραμμα: :244: :107: :247: :102: :246: :089:

Συμφωνώ.Τσιπουράκι καλύτερα.Να πουμε το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου? Εγώ πρωσοπικά δεν έχω εξεταστική.Αν έχετε εξεταστική να το πάμε αργότερα για να είμαστε πιο πολλοί.

Και η Δράμα είναι μέσα!

Τι εξεταστική νά 'χουμε οι περισσότεροι ρε Gilles? 20 χρονώ είμαστε σαν και σένα? Οι μόνες εξετάσεις που μας απασχολούν πλέον, είναι οι βιοχημικές. Κι αυτές τις αποφεύγουμε γιατι χοληστερίνη και τριγλυκερίδια, έχουν βαρέσει κόκκινο!!!

Το ότι υπάρχουν και φοιτητές όμως δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε, έτσι δεν είναι; Ούτε ότι ήταν οι πρώτοι που ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα:089:.
Δεν έχει όμως και τόση σημασία ποιος ανταποκρίθηκε πρώτος. Το ζήτημα είναι να βολευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι. Επομένως για Σάββατο ή για Κυριακή.
Το Σάββατο έχει τα γνωστά πλεονεκτήματα ως Σάββατο. Το μόνο δύσκολο είναι ότι γενικώς έχει μεγαλύτερη κίνηση και δυσκολεύεσαι περισσότερο να βρεις μαγαζί, αν και δε θεωρώ ότι θα έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Ας κλείσουμε τη μέρα και συζητάμε και το μέρος μετά.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι και Σάββατο και Κυριακή. Όμως θα με βόλευε περισσότερο το Σάββατο στις 14.:088:

Δημήτρη

Ζηλεύουμε κύριε Δημήτρη?:019::019: Πλάκα κάνω φυσικά.Προτείνω Κυριακή.Και πως θα γνωριστούμε? Θα έχουμε κανένα τριαντάφυλλο στο πέτο?:019::019: Πάλι κάνω πλάκα.Παιδιά.Όχι Σάββατο.Πέφτει του Αγίου Βαλεντίνου.Κι επειδή όλοι αγαπάμε(τα μπουζούκια μας) ας το κάνουμε Κυριακή.

[quote=Gilles;171993]Δημήτρη

Ζηλεύουμε κύριε Δημήτρη?

Aν ζηλεύουμε λέει!! Θέλει και ρώτημα παλικάρι μου???
Και… κόψε το “κύριε” σε παρακαλώ! Με πληγώνει…:016:

Τελικά κλείνουμε την επόμενη Κυριακή το μεσημεράκι ή υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Εγώ πάντως τη θεωρώ καλή μέρα. :088:
Για μέρος μπορώ να κλείσω το Ρέμα που είναι και βολικό μέρος, με καλούς μεζέδες.
Αν υπάρχει όμως άλλη πρόταση να τη συζητήσουμε!

Νομίζω ότι θα βοηθούσε αν βάζαμε 2-3 ημερομηνίες και κατόπιν να επιλέγαμε.Φυσικά θα καταλήξουμε στην ημέρα με τις περισσότερες συμμετοχές.