Γεια σε ολους.
Μηπως γνωριζει καποιος που μπορουμε να βρουμε εστω και φωτοτυπιες του βιβλιου
Klasik kemence metodu του Hasan Esen?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Γεια σε ολους.
Μηπως γνωριζει καποιος που μπορουμε να βρουμε εστω και φωτοτυπιες του βιβλιου
Klasik kemence metodu του Hasan Esen?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
πριν κάνα χρόνο είχα πάρει τα μουσικομάγαζα της Πόλης με τη σειρά και δεν κατάφερα να τη βρω.Δείχνει πάντως διαθέσιμη προς πώληση online απο τουρκία οπότε ίσως πρέπει να παραγγείλεις απο κει.Δεν νομίζω οτι θα την βρεις εύκολα Ελλάδα αλλά ούτε απαραίτητα και στην Πόλη σε μαγαζιά.
υπάρχει επίσης αυτό που φαίνεται να είναι νόμιμα διαθέσιμο για κατέβασμα
Ευχαριστώ πολύ. Με εκμάθηση λίγων Τουρκικών, θα βγάλουμε άκρη (ελλείψη μεθόδου στα Ελληνικά).
Αν και λίγο αργά , ήθελα να ενημερώσω πως το Pan Kitap φαίνεται να έχει την μέθοδο του Χασαν Εσέν καθώς και μια νέα μέθοδο λύρας της Hatice Doğan Sevinç που μόλις κυκλοφόρησε και δείχνει να έχει ενδιαφέρον
Ευχαριστω.
Το PanKitap αποστέλλει μόνο Τουρκία δυστυχώς.
Η μέθοδος της Σεβίντς είναι ασκήσεις για την πρώτη θέση.
το παν κιτάπ στέλνει εξωτερικό αλλά πρέπει να τους γράψεις email
pankitap@pankitap.com
Για αγγλία,βιβλίο+αποστολή κόστισε 12 λύρες αγγλίας ( περίπου 14 ευρώ).
οι ασκήσεις όντως είναι για χαμηλές θέσεις αν και η ίδια μου είπε πως ετοιμάζει και πιο προχωρημένες σε ψηλές θέσεις.
Δεν είμαι βέβαιος πως αυτή η δυτικού τύπου μηχανική προσέγγιση με σπουδές και γυμνάσματα είναι χρήσιμη αλλά σίγουρα δεν βλάπτει.
Να’σαι καλά για τις πληροφορίες, πολύ, πολύ χρήσιμες. Θα παρακολουθώ για τις ανώτερες θέσεις. Όσο για τη μέθοδο του Εσέν, την αγόρασα από αλλού.
Και μια ερώτηση, παίζεις πολίτικη, άλλα όργανα?
πέτυχα και αυτή τη μέθοδο λύρας, σε περίπτωση που κάποιος τη βρει χρήσιμη
Αρχικά, σ ευχαριστώ για τη μέθοδο που ανέβασες πιο πάνω. Δεν καταλαβαίνω τι λέει, αλλά σίγουρα με το google translate, κάτι θα βγει.
Όσον αφορά την άλλη μέθοδο, που βάζεις εδώ, ποια είναι; Έχει αλλάξει ο σύνδεσμος, έπειτα από δύο χρόνια; Είναι δυνατόν να το επαναδημοσιεύσεις; Σ ευχαριστώ.
Αν θυμάμαι καλά ήταν η μέθοδος του ITU που μπορείς να κατεβάσεις εδώ:
και άλλη μια