Λογοκρισία σε ρεμπέτικα

Α, νόμιζα πως εννοούσες κάτι άλλο Κατερίνα. Συγνώμη. Ναι, ναι, αυτό το είχα δει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Σωτήρη.

Γειά στο στόμα σου ςοτώΣ!

Περαστικά στα φασιστοειδή(και δεν αναφέρομαι στην Σεμίνα,αλλά σε όποιους κύριους είχαν την ιδέα),γιατί με αυτά που κάνουν μας παθιάζουν και μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο.Και τελειώνοντας Μπίπ να κάνει ο κ%^&ς τους.

Το χοντρηνες…Τωρα για να επανορθωσουν θα κανουν μια εκπομπη με χασικλιδικα…

Δε το χόντρυνε καθόλου, νομίζω! Τους αρμόζει ο χαρακτηρισμός.

Αγαπητή Κατερίνα,εμείς που μένουμε στην επαρχία δεν έχουμε την πολιτέλεια να ακούσουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε.Αναγκαστικά περιμένουμε κανένα Σάββατο ή σε καμία καθημερινή εκπομπή να ακούσουμε σποραδικά κάποιον σολίστα ή κάποια αξιόλογη φωνή να πεί ένα δύο κομμάτια του γούστου μας έτσι μόνο για να πάρουμε γεύση.Οταν λιοπόν γίνεται μια εκπομπή αφιέρωμα στο τραγούδι που αγαπάμε και ακόμα και σε αυτήν βρίσκουν κάτι να μας την χαλάσουν,τότε πιστεύω ότι δικαιολογούμαστε να παραφερθούμε λιγάκι και να το χοντρίνουμε.Και πάλι περαστικά

Σωστα…Κι εμεις που πηγαμε καλεσμενοι την πατησαμε…

Ας θυμηθούμε την εγκατάλειψη στην προσφορά του ΆΚη Πάνου ως δημιουργού , τη γενικότερη προσέγγιση των media και της συγκεκριμένης εκπομπής και ας μου επιτρέψετε να πω ένα μπράβο στο Σπύρο τον Παπαδόπουλο και στους συντελεστές για την σωστή παρουσίαση του ρεμπέτικου τραγουδιού

Μιχάλη, καλωσόρισες στη παρέα.

Πες μου, σε παρακαλώ, τί εννοείς όταν λες σωστή παρουσίαση του ρεμπέτικου;

Πάνο σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα .Ξέρεις είχα την ατυχία περσι τον χειμώνα να δω μια εκπομπή στην ΕΤ1 μ με την συμμετοχή του Κουνάδη και άλλων σημαντικών ερευνητώνστην οποία η συντονίστρια - δημοσιογράφος προσπαθούσε να λάβει απάντηση στο μονοφραστικό ορισμό του ρεμπέτικου.Και άλλες πολλές θα έχεις δεί και παρακολουθήσει και εσύ ,ετσι για μένα,μια σωστή παρουσίαση ,έστω και απο συντονιστές που δεν είναι ειδικοί,είναι αυτή που διασφαλίζει
*τη συμμετοχή ανθρώπων που έχουν γνώση αποδεδειγμένη
*τη συμμετοχή μουσικών που σέβονται αυτό που κάνουν
*την ελευθερη έκφραση

Και συμπληρωματικά το Σάββατο είδατε την Μηχανή του χρόνου μέ αφιέρωμα στον Άκη Πάνου;Αυτό εννοώ