Λαϊκό Συγκρότημα "ΧΑΜΑΤ"

Οι ΧΑΜΑΤ είναι ένα λαϊκό συγκρότημα το οποίο έχει κάνει αρκετές μουσικές εμφανίσεις σε διάφορα στέκια της Αθήνας. Με αφιερώματα και όχι μόνο σε σπουδαίους καλλιτέχνες αποτελούνται από τους εξής καλλιτέχνες:

ΜΙΡΑΝ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ: Μπουζούκι
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΛΑΔΗΣ: Κιθάρα
ΑΤΑΜ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ: Μπαγλαμά, Κλαρίνο
Μαζί τους τραγουδούν οι:
ΤΑΣΟΣ ΑΣΑΚΙΔΗΣ: Φωνή
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ: Φωνή
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Φωνή

Οι ΧΑΜΑΤ μετά από κάποιες εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση μέσω facebook η οποία για μένα έχει πολύ ενδιαφέρον σαν μία στάση νέων καλλιτεχνών.

[i]Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία,αγάπη και πολλή μουσική…!!!
Επί την ευκαιρία της έναρξης του νέου έτους, εμείς οι ΧΑΜΑΤ, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους ιδιαίτερους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στις εκάστοτε εμφανίσεις μας σε διάφορους χώρους, όπου οι ιδιοκτήτες τους όχι μόνο δεν σεβάστηκαν αλλά και υπερχρέωσαν το κοινό, επιδεικνύοντας ανάρμοστη, ανεύθυνη αλλά και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά εκθέτοντας και αθετώντας τις συμφωνίες μας. Eμπαίζοντας κι εμάς τους ίδιους.

Υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα προβαίνουμε σε πιο επιλεκτικές και πραγματικά ποιοτικές συνεργασίες με χώρους και επιχειρηματίες (αν και αυτό, δεδομένων των συνθηκών που κυριαρχούν στα μαγαζιά, φαντάζει αρκετά δύσκολο) που θα σέβονται, θα τιμούν, θα προσέχουν τους πελάτες και τους μουσικούς. Δεν θα ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ και δεν θα κοροϊδεύουν το ξεχωριστό κοινό, που, αυτές τις δύσκολες εποχές, στηρίζει με την παρουσία του τις μουσικές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε.

Και πάλι ζητάμε συγνώμη, ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους που στέκονται πλάι μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε και να εξελίσσουμε με αξιοπρέπεια, ψυχή και συνέπεια τη μουσική που όλοι αγαπάμε…Κόντρα στο ρεύμα της γενικότερης ασυδοσίας…

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις για τις Κυριακές στην Παλιά Μαρκίζα και τα Σαββατοκύριακα στου Μοστρού…

Για οποιαδήποτε νεότερη,επαγγελματική συνεργασία με κάποιο μαγαζί θα σας ενημερώνουμε διαδικτυακά…ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!!![/i]|

1 «Μου αρέσει»

πολύ σωστή στάση. αλληλοσεβασμός και ντομπροσύνη!

1 «Μου αρέσει»