Κως

Ίσως ορισμένοι να προσέξατε οτι λύπω αρκετό καιρό, το πιθανότερο όμως είναι πως όχι. Ο λόγος είναι οτι εδώ και ένα μήνα είμαι στην διάθεση του Ελληνικού στρατού, και για να μην τα πολυλογώ πήρα μια μετάθεση στην Κω. Μια μετάθεση που σίγουρα δεν επιδίωκα αλλά τελικά μάλλον θα κάτσω εδώ. Οπότε θα ήθελα αν ξέρετε όσες πληροφορίες δυνατόν για τη σχέση του νησιού με το αντικείμενο μας, δηλαδή το ρεμπέτικο και το μπουζούκι, αν υπάρχουν τίποτα στέκια, κόσμος από το φόρουμ, και γενικά ότι νομίζετε που μπορεί να φανεί χρήσιμο.
Σκέφτομαι και να περάσω απέναντι Τουρκία για να αγοράσω κανά όργανο τώρα που είμαι και κοντά, ξέρει κανείς αν συμφέρει η αγορά μπουζουκιού απ τους γείτονες, απο ασθητικής και ποιοτητικής άποψης? Κοίταξα στο Googleearth και είδα οτι είμαι πολύ κοντά στο Bodrum.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπορείς σαν φαντάρος να περάσεις “απέναντι”!;
Τόσο χαλαρά σας έχουν ρε Zabe;

Εν πάση περιπτώσει, κοίτα για ελληνικούς τζουράδες. Αυτές τις μέρες κράταγα έναν από Αγκυρα και ήταν πολύ καλός. Με το ζόρι τον αποχωρίστηκα.

Μήκος χορδής 67 εκ., πρωτότυπο και όμορφο διάδημα τρύπας που δεν την κάλυπτε όλη γιατί είχε χώρο και γλωσσίδι για μαγνήτη μετρημένο ΑΚΡΙΒΩΣ για Σαββας, λούστρα πολύ καλά, φινιρίσματα μέτρια, έβενος σκληρός και παχύς 4 έως 5 χιλιοστά, φιγούρα ξύλινη ένθετη μέσα στο καπάκι με έναν αετό τούρκικης αισθητικής (μπλιάχ), κλειδιέρα με πολύ καλό μηχανισμό, και δεν τάσταρε στις (πολύ) δυνατές. Αγοράστηκε στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω πόσο (ήταν δώρο) αλλά μου φάνηκε σαν αυτούς των 1.500 ευρώ. Δεν πιστεύω να έκανε πάνω από 300 ευρούδια.

Ας πούνε και οι άλλοι του forum αν ξέρουν μαγαζιά να πάω να δω κι εγώ.

Τεσπα. Zabe, καλός πολίτης και κοίτα να είναι λίγες οι φυλακές.
Και μη φοβάσαι, σε θυμόμαστε.

Στο 282 είσαι ρε;

Ε ρε στην 80 ΕΑΡΜΕΑ το 83’…

Καλως ηρθες φιλε στην πατριδα μου αν για στρατο δεν ειναι οτι καλυτερο.Το να περασεις απεναντι στην Τουρκια οσο εισαι στρατευμενος ειναι σχεδον αδυνατο και αν μπορουσες καλυτερα να το απεφευγες.Εξαλου το Πετρουμι (Bodrum) (Aλικαρνασος) δεν εχει οργανα που θα σε ενδιαφερουν πολυ τουριστικη περιοχη.Για πενιες τωρα εχουμε μια παρεα και παιζουμε (δευτέρα,παρασκευη,σαββατο)οχι ομως σταθερα στον"καφενε της Βαλιας"

Είμαι στο 5ο ΣΑ. Αλλά με ανάμηκτα συναισθήματα σας δηλώνω κύριοι, ότι σήμερα κίολας έλαβα την μετάθεσή μου για Τατόι. Βέβαια κάποιοι μπορεί να απορήσουν, άλλα πρόκειται για εφαρμογή του νόμου περι πολυτέκνων απ ότι μου είπε ο Υποδιοικητής μου, όποιος θέλει όμως μπορεί να να το δει και σαν βίσμα. Τέλος πάντων δυστυχώς και ευτυχώς που φεύγω γιατί απ όσο είδα ήταν ωραίο νησάκι και μια καλή ευκαιρία να το γνώρισω αλλά απο την άλλη τώρα θα μαι κοντά στην έδρα μου.