Κιτ για ηλεκτρικη κιθαρα

Ξερει κανείς που μπορω να βρω στο ιντερνετ σελιδες που να πουλανε κιτ για ηλεκτρικη κιθαρα κατα προτιμηση στην Ευρωπη γιατι στην Αμερικη έχω βρει αρκετα αλλα δε θελω να μπλεξω με αυτους.Ειχα βρει κατα λαθος μια γαλλικη σελιδα αλλα δεν μπορω να την ξαναβρώ.

Φίλε kargas,
άν ψάχνεις κιτ για Fender ( Stratocaster ή Telecaster), ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

http://www.rockinger.com/

Ειναι Γερμανικό μαγαζί και θα βρείς απο έτοιμες μέχρι βίδα - βίδα.
Απ’όσο ξέρω (απο φίλους που ψωνίσανε) είναι πολύ τυπικοί και εντάξει με τις παραγγελίες.

Ρίξε μιά ματιά. . .

Φιλικά, Γιώργος.

Ρίξε μια ματιά και στου Θωμά:
http://www.thomann.de

O Thomann δεν έχει πολλά κίτ κιθάρας. Τό μόνο που έχει είναι αυτό Harley Benton Electric Guitar Kit ST-Style – Thomann Elláda , αλλά με 80 ευρώ που κάνει, μήν περιμένεις πολλά από ποιότητα ξύλων - μαγνητών - κλειδιών κλπ.

Άν θές να πειραματιστείς όμως (σαν ένα φίλο, που ήθελε να ζωγραφίσει μιά κιθάρα με τους αερογράφους του) είναι μάλλον το φτηνότερο πράγμα που μπορείς να βρής αυτή την στιγμή στό Internet.

Φιλικά, Γιώργος.

Δεν είχα δεί νωρίτερα το topic και έτσι στέλνω κάποια στοιχεία με αρκετή καθυστέρηση.

Νομίζω το απόλυτο site για να ξεκινήσει κανείς είναι το http://www.projectguitar.com/ref/supply.htm

Σε αυτό υπάρχουν πάρα πολλά λινκς σε σχέση με το θέμα. Όρεξη να έχει κανείς για σερφάρισμα (κιτ, έτοιμα μέρη, βίντεο, φωτογραφίες παρπαπομπές σε μαγαζιά κτλ)

Μέσα από το παραπάνω site βρίσκουμε άλλα site όπως τα http://www.guitar-parts.com/ για εξαρτήματα, ηλεκτρικά διαγράμματα (μαγνήτες κτλ) πχ http://www.guitar-parts.com/fender.htm

Για ξύλα και όχι μόνο http://www.lmii.com/

Και βεβαίως το http://www.stewmac.com/

Εκτός από τα παραπάνω site με αναζήτηση στο Internet με το eMule μπορούμε να βρούμε βιβλία και άρθρα με πολλές λεπτομέρειες για την κατασκευή ηλεκτρικής κιθάρας (και όχι μόνο). Για παράδειγμα μπορούμε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση με τς λέξεις κλειδια lutherie, luthier, guitar κτλ. Εκπλήσεται κανείς από τον πλούτο του υλικού που υπάρχει διαθέσιμο.