Καραντίνης - Πάππος


(Ε.Κουμουνδούρος) #1

Τι έχετε να πείτε για τους ανωτέρω κυρίους,εγώ όποτε τους βλέπω δεν ξαναπαίζω για τρεις εβδομάδες τουλάχιστον!!!


#2

Δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να ανοίξεις 2 θέματα με παρόμοιο θέμα καταλαβαίνω την λατρεία σου σε αυτούς του παίχτες κ πολλοί εδώ πέρα θα συμφωνήσουν ότι είναι παιχταράδες αλλά έχουν πολύ συζητηθεί κ συζητάμε γι αυτούς ακόμη σε θέματα όπως τα ʽʼΔιαστημικά παιξίματαʼʼ αν κάνεις search θα βρεις πολλά εκεί.:088:


(Ε.Κουμουνδούρος) #3

Το δεύτερο ανοίχθηκε λόγω λάθους χειρισμού από κει και έπειτα η λέξη λατρεία δεν είναι η σωστή,εγώ θα το έλεγα θαυμασμό.


(Ε.Κουμουνδούρος) #4

Είσαι κάτοικος Αθηνών διότι αυτή η ταβερνα κάτι μου λέει!!!


#5

Αν πηγαίνει σε εμένα φίλε όχι δεν είμαι κάτοικος Αθηνών σπουδάζω στην Σητεία Κρήτης κ μένω εδώ. Η ταβέρνα είναι το ρεμπετάδικο που δουλεύω εδώ στην Σητεία.


(Κώστας Κ.) #6

Τότε πρέπει να ξέρεις τον Σώτο, που το τελευταίο διάστημα κατοικοεδρεύει κι αυτός στη Σητεία.


#7

…και μπορεί να δώσει αρκετές καλές συμβουλές όσον αφορά τα ζητήματα οργανοποιίας και επισκευών (που συζητούνται σε άλλο θέμα).


#8

Webmaster τον ξέρω τον Σώτο πολύ καλά συνάδελφος κ έχουμε κάνει αρκετές παρέες μαζί κ στο μαγαζί που δουλεύω κ έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί. Έχει 1 χρόνο που ήρθε αν θυμάμαι καλά κ θα πάρει πτυχίο πιο γρήγορα από εμένα …. :slight_smile: Του είμαι κ ευγνώμων για τις συμβουλές που μου έχει δώσει κ για την αγορά κ παίχτηκα για το τρίχορδο :110:


(Kostas(tm)) #9

Χο χο.
Αλλα ρωτάς, άλλα μαθαίνεις.
Μπράβο ρε Σώτο.
Αντε γιατί μας έλειψες.


#10

Δεν έχει ανάγκη αυτός Κώστα τα περνάει τα μαθήματα σφαίρα αλίμονο σε εμάς κοντεύουν να ασπρίσουν οι τρίχες της κεφαλής μας εδώ πέρα :093:


#11

Μη μασάς ρε! Αυτός είναι γέρος άνθρωπος και οι καθηγητές (κάποια θα είναι και μικρότεροί του) τον λυπούνται!


#12

Δεν πατάς μπραβόκουμπο για να μην πει ότι συμφώνησα στο γέρος άνθρωπος. Αλλά ο νέος είναι ωραίος κ ας είναι ο παλιός αλλιώς :019:


(ΜΑΡΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ) #13

:)Εφοβουσε να μας πεις το ονομα , ,μπορει να κατσει και οι φορουμιτες και φορουμιτισες να ειναι κοντα εκει …ετσι γινονται τα γλεντια …καλοκαιρι ερχεται…


#14

Το ρεμπετάδικο λέγετε Μεντιτερανεο κ βρίσκετε δίπλα από το ταχυδρομείο ( η Σητεία είναι μικρό μέρος κ εύκολο να το βρεις ) όποιος θέλει να έρθει με ενημερώνει :090: