Καραντίνης - Πάππος

Τι έχετε να πείτε για τους ανωτέρω κυρίους,εγώ όποτε τους βλέπω δεν ξαναπαίζω για τρεις εβδομάδες τουλάχιστον!!!

Δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να ανοίξεις 2 θέματα με παρόμοιο θέμα καταλαβαίνω την λατρεία σου σε αυτούς του παίχτες κ πολλοί εδώ πέρα θα συμφωνήσουν ότι είναι παιχταράδες αλλά έχουν πολύ συζητηθεί κ συζητάμε γι αυτούς ακόμη σε θέματα όπως τα ʽʼΔιαστημικά παιξίματαʼʼ αν κάνεις search θα βρεις πολλά εκεί.:088:

Το δεύτερο ανοίχθηκε λόγω λάθους χειρισμού από κει και έπειτα η λέξη λατρεία δεν είναι η σωστή,εγώ θα το έλεγα θαυμασμό.

Είσαι κάτοικος Αθηνών διότι αυτή η ταβερνα κάτι μου λέει!!!

Αν πηγαίνει σε εμένα φίλε όχι δεν είμαι κάτοικος Αθηνών σπουδάζω στην Σητεία Κρήτης κ μένω εδώ. Η ταβέρνα είναι το ρεμπετάδικο που δουλεύω εδώ στην Σητεία.

Τότε πρέπει να ξέρεις τον Σώτο, που το τελευταίο διάστημα κατοικοεδρεύει κι αυτός στη Σητεία.

…και μπορεί να δώσει αρκετές καλές συμβουλές όσον αφορά τα ζητήματα οργανοποιίας και επισκευών (που συζητούνται σε άλλο θέμα).

Webmaster τον ξέρω τον Σώτο πολύ καλά συνάδελφος κ έχουμε κάνει αρκετές παρέες μαζί κ στο μαγαζί που δουλεύω κ έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί. Έχει 1 χρόνο που ήρθε αν θυμάμαι καλά κ θα πάρει πτυχίο πιο γρήγορα από εμένα …. :slight_smile: Του είμαι κ ευγνώμων για τις συμβουλές που μου έχει δώσει κ για την αγορά κ παίχτηκα για το τρίχορδο :110:

Χο χο.
Αλλα ρωτάς, άλλα μαθαίνεις.
Μπράβο ρε Σώτο.
Αντε γιατί μας έλειψες.

Δεν έχει ανάγκη αυτός Κώστα τα περνάει τα μαθήματα σφαίρα αλίμονο σε εμάς κοντεύουν να ασπρίσουν οι τρίχες της κεφαλής μας εδώ πέρα :093:

Μη μασάς ρε! Αυτός είναι γέρος άνθρωπος και οι καθηγητές (κάποια θα είναι και μικρότεροί του) τον λυπούνται!

Δεν πατάς μπραβόκουμπο για να μην πει ότι συμφώνησα στο γέρος άνθρωπος. Αλλά ο νέος είναι ωραίος κ ας είναι ο παλιός αλλιώς :019:

:)Εφοβουσε να μας πεις το ονομα , ,μπορει να κατσει και οι φορουμιτες και φορουμιτισες να ειναι κοντα εκει …ετσι γινονται τα γλεντια …καλοκαιρι ερχεται…

Το ρεμπετάδικο λέγετε Μεντιτερανεο κ βρίσκετε δίπλα από το ταχυδρομείο ( η Σητεία είναι μικρό μέρος κ εύκολο να το βρεις ) όποιος θέλει να έρθει με ενημερώνει :090: