Καλώς σας βρήκα!!!

Καλησπέρα σε όλο το Φόρουμ!!!

Πρώτες στιγμές για μένα στην υπέροχη σελίδα σας και θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα μέλη και τους επισκέπτες της.

Αν και νέο μέλος παρακολουθώ καθημερινά όλα τα θέματα που ανεβαίνουν από τα μέλη του Φόρουμ και ενημερώνομαι και εγώ όπως χιλιάδες άλλοι επισκέπτες για τις εξελίξεις που αφορούν το Ρεμπέτικο.
Πλέον με το προφίλ μου και με τα λίγα που γνωρίζω ελπίζω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για την κατανόηση του.

Θα ήθελα να στείλω χαιρετισμούς σε όσα μέλη της σελίδας σας γνωρίζω από το sealabs όπως στον κύριο Νίκο Πολίτη, στον καλό φίλο Νίκο liga-rosa, στον Κώστα τον peloponissios και σε όσους ξεχνάω αυτή τη στιγμή τα ονόματα τους.

Υ.Γ. Επειδή έχω κάνει αίτηση για εγγραφή και με το όνομα Για το Ανικανοποίητο χωρίς να μπορέσω να την ολοκληρώσω θα παρακαλούσα τους διαχειριστές, αν γίνεται φυσικά, να διαγράψουν το όνομα Για το Ανικανοποίητο για να μην έχω δύο προφίλ.

Καλή συνέχεια σε όλους

Καλώς ήρθες και καλές συζητήσεις… Το άλλο προφίλ το σβήσαμε.

Γεια σου Φώτη, καλώς ήρθες στο φόρουμ!

καλώς ήρθες κι εδώ! έχουμε πολλά να πούμε!

ντάξ’, ικανοποιήθηκες τώρα; παρακαλώ να αλλάξει το προφίλ σε “φώτης-ικανοποιημένος”.

Ευχαριστώ για την υποδοχή παιδιά. Τους Κώστηδες και τον Νίκο που με έχει κάνει να γελάω με το πετυχημένο σχόλιο του:). Καλές κουβέντες να΄χουμε πάνω απ΄όλα.

Γεια σου Φωτάρα ικανοποιημένε (ή και όχι :Ρ). Καλώς μας ήρθες!

Να΄σαι καλά φίλε Tzitzis. Καλώς σας βρήκα

Καλώς ήρθες και καλές συζητήσεις!

Τις ευχαριστίες μου και προς εσένα babis.
Η κουβέντα για την μουσική και εδικά για το ρεμπέτικο και όχι μόνο είναι διαρκής και ανεξάντλητη οπότε μόνο καλές συζητήσεις θα έχουμε να κάνουμε.

Καλό ρεμπέτικο ταξίδι να έχουμε!

καλως ηρθες αδερφε, θα μηνης ικανοποιημένος
σηγουρα για αυτο…

Χαιρετώ τον mikon και την Φλώρινα όπως και τον φίλο TAKO και είμαι σίγουρος ότι οι κουβέντες μας θα αποκαλύψουν πράματα που δεν γνωρίζουμε και πράματα που γνωρίζουμε αλλά μας μεταφέρθηκαν λανθασμένα. Το Ρεμπέτικο λόγω έλειψης πηγών έχει πολλές σκοτεινές πλευρές που τις ανακαλύπτεις ψάχνοντας. Σύντομα θα αναφερθώ σε όλα τα παραπάνω. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσω να επικαιροποιήσω θέματα του Φόρουμ που έχουν γραφτεί μέχρι και 10-12 χρόνια πριν. Υπομονή γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους…