Χαιρετισμός προς τους συμμετέχοντες στο φόρουμ

Αγαπητοί Φίλοι Ρεμπετόφιλοι,

Πάνε πολλά χρόνια που απολαμβάνω τα ρεμπέτικα τραγούδια, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι πιό πολλύ με την υφή τους και την ιστορία τους, καθώς επίσης και να συγκεντρώνω μια σχετική δισκοθήκη.

Στην έρευνά μου για υλικό βρήκα και το Σκρίπτο για τον Κιθαρωδό του Διαδικτύου. Βέβαια δεν παίζω όργανο αλλά πάντοτε ήθελα να είχα τους στίχους τραγουδιών που μου άρεσαν για να τους τραγουδώ με φίλους. Κατέβασα, βέβαια, όλα τα τεύχη και επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου, την ευγνωμοσύνη μου καλύτερα, προς το πρόσωπο που έκανε όλη αυτή τη λαμπρή δουλειά για χάρη μας. Αν κάποιος γνωρίζει ποιός είναι θα ήθελα πάρα πολύ να τον γνωρίσω κι εγώ.

Με την ευκαιρία της εισόδου μου στο φόρουμ χαιρετώ, λοιπόν, όλους σας και είμαι βέβαιος ότι θα αποκομίσω πολλά από τις συζητήσεις σας.

Φιλικότατα.
Δαμιανός Δαμιανόπουλος.

Γειά σου φίλε Δαμιανέ.

Κατ’ αρχήν οι απαραίτητες ερωτήσεις (μιας και είσαι “δικός μας”):

  1. Που βρίσκεσαι;
  2. Παίζεις κάποιο όργανο;

Απάντηση στο ερώτημα: Το scripto το έγραψε αυτός που το υπογράφει στην πρώτη σελίδα κάθε τευχιδίου του. Ξεχνάω τώρα - ρίχ’ του μια ματιά.

Υγεία και μακροημέρευση

ΚΚ

Αγαπητέ Φίλε Κώστα,

Βρίσκομαι στη Κέρκυρα. Δεν παίζω όργανο. Μόνο τραγουδάω, όσο μπορώ, βέβαια, και όταν βρίσκω ευκαιρία με φίλους ή σε στέκια (πολύ λίγα εδώ) και όχι βέρα ρεμπετάδικα. Αυτά λείπουν από την Κέρκυρα. Υπάρχουν κάτι σαχλαμάρες, Ελληνάδικα, Σκυλάδικα και τα ρέστα, αλλά τίποτε ποιοτικό με καθαρό Ρεμπέτικο τραγούδι. Είναι κρίμα για την Κέρκυρα.

Αν θέλυ εσύ ή η παρέα περισσότερες πληροφορίες για μένα υπάρχει η σελίδα μου http://www.members.tripod.com/damker όπου συστήνομαι (για να μη ζαλίζω τη παρέα).

Το Φόρουμ αυτό είναι νομίζω θαυμάσια ευκαιρία για μένα να έλθω σε επαφή με όσους αρέσκονται στο Ρεμπέτικο τραγούδι. Νιώθω πολύ τυχερός, δηλαδή.

Φίλε Κώστα θα ήθελα να μάθω και για σένα. Αν θέλεις να μου στείλεις αποκλειστικό μήνυμα η διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομίου είναι γνωστή.

Χαιρετώ όλους
Φιλικότατα
Δαμιανός.