Καλησπέρα σε όλους & καλώς σας βρήκα

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι ο Πάνος 35 ετών και ασχολήθηκα πιτσιρικάς με το μπουζούκι για λίγα χρόνια και τώρα είπα να το πιάσω από την αρχή φυσικά με την βοήθεια δασκάλου. Μένω στην Αθήνα.
Σας διαβάζω αρκετό καιρό και έχουν λυθεί αρκετές απορίες μου.
Για να μην γράφω σε άλλο θέμα μαζί με το καλωσόρισμα ήθελα να ρωτήσω αν το forum έχει κάποιο θέμα ή αρχείο με λίστα τραγουδιών και τους δρόμους τους σαν ευρετήριο.
Προσπαθώ να φτιάξω κάτι τέτοιο με δρόμο και τονικότητα πρώτης εκτέλεσης.
Καλώς σας βρήκα και πάλι και καλά γλέντια σε όλους.

5 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα Πάνο και καλωσόρισες στην παρέα μας! Καλές συζητήσεις να έχουμε.

Μόλις ηρεμήσουμε με όλο αυτό με τον κορονοϊό, ελπίζω να τα καταφέρεις να έρθεις και σε κάποια από τις μαζώξεις μας που διοργανώνουμε σε όλη την Αθήνα.

Παλιότερα σε μια προηγούμενη έκδοση του φόρουμ που είχε διαφορετική δομή, υπήρχε η ομάδα Συλλογή Δρόμων: Συλλογή τραγουδιών και δρόμων (μπορείς να διαβάσεις σχετικά στο θέμα Συλλογή Δρόμων) Δυστυχώς, με την τελευταία αναβάθμιση που έγινε το 2018, το υλικό που υπήρχε στις “ομάδες” χάθηκε. Οπότε, εκτός και αν κάποιο μέλος του φόρουμ το έχει κρατήσει “αρχείο”, δεν θα βρεις κάτι. Αν θυμάται κανείς τι αποτέλεσμα είχε βγει από αυτό, τότε ας γράψει :slight_smile:

Παρ’ όλα αυτά, αν αναζητήσεις μεμονωμένα κομμάτια, τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βρεις κάποια συζήτηση σχετικά με τον δρόμο τους. Αυτά τα συγκεντρώνουμε στην κατηγορία Ερωτήσεις για τραγούδια. Επιπλέον μπορείς να δεις και τα περιεχόμενα της ετικέτας Δρόμοι. Μπορεί να βρεις και τίποτα “χύμα” με την αναζήτηση, που δεν έχουμε προλάβει να το τακτοποιήσουμε στην παραπάνω ετικέτα και κατηγορία…

Από εκεί και πέρα, αν ξεκινήσεις μια τέτοια προσπάθεια και “βάλεις τη μαγιά”, είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσουν πολλά μέλη του φόρουμ. Ακόμα καλύτερα αν ήδη έχεις φτιάξει κάποια λίστα και θέλεις να την ανεβάσεις προς συζήτηση και προς εμπλούτιση. Όχι μόνο θα βοηθηθείς εσύ, αλλά θα βοηθήσεις και πολλούς άλλους που θα βρεθούν στην θέση σου στο μέλλον.

Οπότε σε προτρέπω να ανοίξεις ένα θέμα και να ξεκινήσεις σιγά - σιγά την λίστα… Αν και… σε προειδοποιώ, ότι το ζήτημα των δρόμων σε πολλά κομμάτια δεν είναι ξεκάθαρο ή μονοσήμαντο. Οπότε, το θέμα σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον… :smiley:

Και πάλι καλωσόρισες!!!

3 «Μου αρέσει»

Καλώς ήρθες Παναγιώτη.Με το καλό να ξαναξεκινήσεις και μαθήματα.

2 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα 365 ημέρες μετά την τελευταία απάντηση. Δεν επιτρέπονται πλέον νέες απαντήσεις.