Καλησπέρα @GiwrgosK! Καλωσόρισες στην παρέα μας!
Κι εγώ φοιτητής είμαι στην Αθήνα αν και μένω στην άλλη άκρη της (Αργυρούπολη).
Μην ανησυχείς, εδώ μέσα είμαστε πολλοί οι πορωμένοι. Το σημαντικό εδώ, είναι ότι έχουμε την δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά και να αντλήσουμε πληροφορίες από χιλιάδες συζητήσεις που έχουν γίνει ανά καιρούς. (Το Φόρουμ υπάρχει από το 1996!).
Ό,τι χρειάζεσαι, μπορείς να ανοίξεις καινούργιο θέμα, ή να απαντήσεις σε κάποιο ήδη υπάρχον…
Πριν δυο βδομάδες περίπου κάναμε την τελευταία μάζωξη πριν το καλοκαίρι… Μπορείς να δεις φωτογραφίες εδώ.
Γενικά η επόμενη (επίσημη) μάζωξη, όπως είπε και ο φίλος @liga_rosa, θα γίνει τον Σεπτέμβρη, αν και αν αποφασίσεις να μαζευτείς με φίλους - παρέα για παιξίματα, και θέλεις να το ανοίξεις και σε περισσότερο κόσμο, μπορείς να το ανακοινώσεις στο φόρουμ και πού ξέρεις; κάποιος μπορεί να περάσει
Τις επίσημες - ανεπίσημες μαζώξεις τις ανακοινώνουμε εδώ: Μαζώξεις.
Πολύ ενδιαφέρον! Θα ήταν ωραίο αν μετά το φεστιβάλ άνοιγες ένα νέο θέμα να μας παραθέσεις τις εμπειρίες σου, να δούμε και εμείς που δεν θα είμαστε εκεί! (Εγώ θα είμαι 14-21 στη Σκύρο, στο Ρεμπέτικο Σεμινάριο!)
Γενικά, ό,τι χρειάζεσαι μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, ή να απαντήσεις σε κάποιο υπάρχον.