Καινούργιο μέλος: vasilios (2009)

Φίλοι μουσικόφιλοι και μη, καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα :

Φιλικά
Βασίλης

Καλώς ήρθες φίλε vasilie…

καλές συζητήσεις να’χεις. Δυστυχώς γράφτηκες μια μέρα μετά την μάζωξη που είχαμε. Θα μπορούσαμε να σε γνωρίζαμε και από κοντά.:088:

Καλώς το παλληκάρι. Καλές συζητήσεις και αναγνώσεις…

ΥΓ: Είχαμε μάζωξη;:082:

Χτες το βράδυ… εσύ σε ποιο πλανήτη ζείς; Θα δεις αργότερα σήμερα στο αντίστοιχο θέμα ( συνάντηση στα 6 αδέρφια) τα χτεσινά

…αααααααα. Οκ Γιώργο…

Καλημέρα στα παιδιά

Κατ’αρχήν να σας ευχαριστήσω για το καλοσώρισμα

Φίλε Giorgo νομίζω πως θα μας δωθεί ξανά η ευκαιρία να γνωριστούμε…’‘υγείαν να έχομεν’’ :slight_smile:
Κι εσένα φίλε Ισαάκ σε ευχαριστώ πολύ για το ‘‘Παλληκάρι’’ θα σου πω μόνο (αστειευόμενος πως : )…εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι…έρχεσε σιγά σιγά, είμαι 50 και ευτυχώς νοιώθω ακόμα καλά.

Και με την ευκαιρία θα ήθελα να πω λίγα για μένα.
Είμαι 50 …(και κάτι ψιλά…):088: με οικογένεια απο 25ατείας, μένω Αθήνα, εξασκώ το ασφαλιστικό επάγγελμα, και ασχολούμε -εντελώς ερασιτεχνικά - με την κιθάρα, και λέω εντελώς ερασιτεχνικά γιατί εδώ απο ότι είδα οι περισσότεροι φίλοι έχετε ‘‘σοβαρές’’ μουσικές γνωσεις, ενώ εγώ όταν μ’ εστελνε (η μάνα μου σχολείο - Ωδείο- Πλατεία Βάθης στην υπόγα, οι πιό παλιοί θα ξέρετε ) εγώ ήθελα να μάθω εν μία νυκτί και ο δάσκαλος ήταν ‘‘δύσκολος’’ τα ήθελε όλλα με το ‘‘ν’’ και με το ‘‘σ’’ οπότε του άφησα χώρο για τους πιο μελετηρούς :112:
Απο τότε που ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου κατάλαβε πως έχω μεράκι με την μουσική και μου αγόρασε εκείνο το μαυροκόκκινο κιθαράκι στα 13 μου, απο τότε αγάπησα αυτό το οργανάκι και κατάφερα τελικά μόνος μου να μάθω πέντε πράγματα να μπορώ με κάποια ευκολία να ταλαιπωρώ τα αυτιά των πολυαγαπημένων μου προσώπων που με ανέχονται - για να μην πω πως πάνε και γυρεύοντας - αγαπώ πολύ το ρεμπέτικο τραγούδι που για μένα βγάζει όλο το μεγαλείο μέσα στους στοίχους και τις απλές πενιές, και μετανοιώνω που δεν με γέννησε η μάνα μου σε εκείνη την δύσκολη αλλα όμορφη εποχή να μπορώ και να έχω ακούσει όλους αυτούς τους θαυμάσιους ανθρώπους.
Ακούω όλλα τα είδη μουσικής - εκτός απο τα αποτρόπαια γαυγίσματα των ξενυχτάδικων με τα Ουίσκια και τα ξηροκάρπια- αλλά με κάνει να νοιώθω πολύ όμορφα όταν προσπαθώ να προσεγγίσω αυτά τα ρεμπέτικα διαμάντια - τα οποία σφάζω στην κυριολεξία με την φάλτσα αγριοφωνάρα μου, ωστόσο, αυτά τα άσματα είναι που με ‘‘ταξιδεύουν’’ περισσότερο και με κάνουν να νοιώθω ψυχικά όμορφα, και δεν δίνω διάρα αν ακούγομαι καλά η όχι…Παίζω για μένα.

Ζητώ σαυγνώμη αν σας κούρασα με τα περιαυτολογικά μου, και εύχομαι σε όλους εν όψη και του ερχόμενου Νέου έτους υγεία πάνω απ όλλα και πολές καλές στιγμές σε όμορφες ταβερνούλες - και όχι μόνο -με την μουσικορεμπετικοπαρέα σας.

Φιλικά
Βασίλης

καλώς ήρθες βασίλη!
και μην ξαναγκρινιάξει κανείς πως δεν βρίσκει κιθαρίστα, εντάξει;! κάποια στιγμή στα 6 αδέρφια δεν υπήρχε μπουζούκι να παίξει πάνω από τις κιθάρες… μπαγλαμάδες βιολιά σαντούρια ούτια ακκορντεόν κουτάλια και ζίλιες μας λείπουνε!

Vasilie ήρθες στο καλύτερο μέρος. :230: Καλή συμμετοχή στα δρώμενα…:088:

Καλώς όρισες στην παρέα Βασίλη!!!:slight_smile:

Vasilie, αφιερωμένο εξαιρετικά :088::

//youtu.be/ImHxtfDQxA4

Καλωσόρισες Βασίλη. Όσο για την ηλικία σου, πιτσιρικάς είσαι ακόμα :110:
Εγώ μπορώ να το λέω βέβαια αφού σε περνάω μισή δεκαετία. Σχεδόν.