Θέλετε λαϊκά τραγούδια σε guitar pro?

Καλώς σας βρήκα,

είμαι ο Βαγγέλης από Αθήνα και αισίως πάτησα τα 42 χρονάκια μου. Μετά από πολλά χρόνια αποχής από τη μουσική και τα μαγαζιά που έπαιζα νέος, βρήκα λόγω κρίσης τον απαιτούμενο χρόνο να ξαναασχοληθώ.
Παίζω λαϊκή κιθάρα (ακουστική), περιστασιακά σε μαγαζάκια και σταθερά με όποια καλή παρέα βρεθεί… παίζω και σε μια ροκ μπάντα, αλλά δεν νομίζω να σας ενδιαφέρει αυτό .

Ο λόγος που ποστάρω σε αυτή την ενότητα είναι για να μοιραστώ μαζί σας μερικά (αρκετά) τραγούδια που έχω γράψει σε guitar pro. Εϊναι κυρίως λαϊκά & έντεχνα, αλλά και μερικά ελληνικά ροκ που μου ζητάνε κατά καιρούς.
Λόγω του κυνηγιού της ΑΕΠΙ, έχω στήσει ένα free forum και όσα γράφω τα ανεβάζω εκεί.
Είναι όσο μου επιτρέπει το πρόγραμμα, το αυτί μου και η εμπειρία μου ολοκληρωμένα, με όλα τα όργανα (κιθάρα, πρώτο-δεύτερο μπουζούκι, μπάσο, ακκορντεόν, φωνή κλπ).
Όποιος λοιπόν θέλει να πάρει (ή και να δώσει) κάτι από εκεί μέσα, θα είναι ευχαρίστησή μου, είναι δωρεάν φυσικά.

Η διεύθυνση του forum είναι laikikithara.forumer.com

ΥΓ1 Συγχωρήστε με που πρέπει να κάνετε πρώτα εγγραφή, αλλά λόγω του κυνηγιού των πνευματικών δικαιωμάτων στη χώρα μας, δεν μπορώ να τα έχω φόρα παρτίδα…

ΥΓ2 Μην εκλάβετε το ποστάρισμά μου σαν διαφημιστικό, απλά θεωρώ ότι η μουσική και οι γνώσεις πρέπει να μοιράζονται απλόχερα. Αν υπάρχει ωστόσο πρόβλημα, θα χαρώ να στείλω όλα τα τραγούδια στη διαχείριση του forum να τα βάλει και εδώ.

Και πάλι καλώς σας βρήκα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

φιλε θελω να εγγραφω αλλα ο κωδικος ασφαλειας τρεμοπαιζει συνεχως και δεν μπορω να τον διαβασω

Καλησπέρα alex, εγώ σε βλέπω κανονικά στα μέλη… αυτό με τον κωδικό που τρεμοπαίζει δεν μου έχει ξανασυμβεί.
Αντιμετωπίζεις ακόμη πρόβλημα, ή μπήκες κανονικά?

To forum του laikikithara.forumer.com μας άφησε χρόνους, όπως και όλα τα free-forums της forumer.
Λόγω της παρατεταμένης αργοπορίας (μάλλον αποτυχία) στην αλλαγή hosting που μας επέβαλλε ο πάροχος, δημιουργήσαμε ένα νέο forum για να έχετε πρόσβαση στα tabs. Δυστυχώς οι παλιοί πρέπει να ξαναεγγραφείτε, αλλά αυτά έχει η ελεύθερη ζωή!

Η διεύθυνση του νέου forum είναι:
http://laikikithara.forumgreek.com/