Με την μικρή μου συμμετοχή σ’ αυτή τη παρείστικη συζήτηση, μʼ ότι έχω μέχρι σήμερα καταλάβει ας μου επιτραπεί και εμένα να θέσω ένα σχόλιο και την άποψη μου αν και ξεκαθαρίζω ότι το θέμα ελάχιστα με αφορά προσωπικά:
Σάκη, δεν ξέρω γιατί αισθάνεσαι ριγμένος. Αν ήθελε οποιοσδήποτε να πεί ή να κάνει οτιδήποτε μόνος του ή με την συμμετοχή κάποιων γιατί να ρωτήσει την γνώμη οποιουδήποτε άλλου;
Ζητάς έμμεσα την επιβεβαίωση κάποιων ότι είσαι γνώστης και προσφέρεις ότι μπορείς; Γιατί; δεν το αναγνωρίζεις ο ίδιος για τον εαυτό σου; Μου βγάζει λίγο σαν ανασφάλεια και δεν ταιριάζει ούτε σε σένα ούτε στον χώρο.
Σχετικά με το πόνημα της βάσης δεδομένων σου, μπράβο για την προσπάθεια. Στο έχω ξαναπεί και στο φόρουμ.
Όμως έχω να πώ ότι κατά την προσωπική μου γνώμη, όταν κάποιος προσπαθεί να κερδίσει ή έστω να καλύψει τα έξοδα του από αυτό που κάνει όχι για εργασία αλλά για χόμπυ…χέστο. Άλλωστε, ειδικά εδώ μέσα σε όποιον και να δώριζες αυτή την βάση θα το εκιμούσε πραγματικά και δεν νομίζω ότι θα προσπαθούσε να επωφεληθεί. Αλλά και να προσπαθούσε, το θέμα είναι πώς αισθάνεσαι εσύ άσε τον άλλο να γίνεται καραγκίοζης.
Και κάτι ακόμα Σάκη: Το δεύτερο ποστ σου κατά την γνώμη μου είναι χειρότερο από το πρώτο.
Για το περιοδικό κλίκα το μόνο σχόλιο που έχω είναι:
Με το καλό να βγεί.
Το όνομα μπορεί να μου είναι αντιπαθές, όπως και σε κάθε νορμάλ άνθρωπο που δεν μπορεί να παρά να αντιπαθεί την έννοια της λέξεως αλλά δεν μπορώ να πώ τίποτα.
Θα ήταν σαν ο Άρης ή ο τα υπόλοιπα παιδιά να μου έλεγε πώς να ονομάτιζα τον γιό μου και να έδινα σημασία στα λεγόμενα τους. Δικό τους θέμα καθαρά και αν δεν μʼ αρέσει δεν το διαβάζω. Δεν μου ζήτησαν τίποτα, δεν ζητάω τίποτα.
Και αν ποτέ θέλουν βοήθεια σε χαμαλίκι, (μιά και εγώ μόνο αυτό μπορώ να προσφέρω) έχω ήδη εκφραστεί χωρίς να το διατυμπανίζω.
Το όνομα πάντως είναι για τα μπάζα…
Για την κλίκα:
Εγώ είμαι εδώ κυριώς γιατί μου αρέσει το όργανο. Μπορεί να διαφωνώ σε πάρα πολλά κοινωνικό-πολιτικο-φιλοσοφικά, αλλά οι σελίδες αυτές μου έχουν προσφέρει γνώση για το τρίχορδο μπουζούκι που μου αρέσει και για τα ρεμπέτικα τραγούδια που αγαπώ. Και σημειώνω ότι την γνώση την αντλώ όχι από τον Άρη, τον Γιώργο, τον ο Σάκη, τον Μήτσο ή τον Κίτσο μεμονωμένα αλλά από την συμμετοχή και τις αντιπαραθέσεις όλων.
Εμένα για το φόρουμ μου αρκεί που συμμετέχω σε μιά μη κερδοσκοπική παρέα ανθρώπων με ένα τουλάχιστον κοινό ενδιαφέρον και μπορώ να εκφράζω χωρίς φόβο και πάθος την άποψη μου. Μπορεί με κάνα δυό από τα παιδιά που κατά καιρούς συναντιέμαι να αισθάνομαι και φιλικά. Για όλα τα υπόλοιπα έχουμε όλοι τις οικογένειες μας, τους κολλητούς μας, και η παρέα είναι παρέα όταν δεν γίνεται καταπίεση.
Α και σχετικα με το πόστ του Θανάση Κ δύο λέξεις:
Χωρίς να είμαι μέλος της κλίκας ή καμμίας κλίκας νομίζω ότι είναι λογικό άνθρωποι που έχουν τόσα κοινά ώστε να κάνουν φιλία, να έχουν και κοινές απόψεις για κάποια θέματα, άρα να εκφράζονται με τα ίδια ή παρόμοια επιχειρήματα και να αλληλοσυμπληρώνονται. Λογικό μου φαίνεται. Άλλωστε αυτοί οι άνθρωποι που εγώ έχω γνωρίσει δεν μπιυ περνάει κάν από το μυαλό ότι συμφωνούν ή διαφωνούν για να κάνουν κάποιο lobbying με στόχο να βάλλουν εναντίον κάποιων ατόμων. Θεωρίες συνομωσίας χωρίς απότερω κέρδος δεν υπάρχουν ρε παιδί μου…
Επίσης, σχετικά με το σχόλιο σου για τα διακεκριμένο, στέλεχος, γενικΩς διαχειριστής κλπ, νομίζω ότι είναι βλακεία τά’χουμε ξαναπεί. Η απόφαση των διαχειριστών ήταν να υπάρχει. Δεν βλέπω κανέναν με “τιμητικό” τίτλο να μην τον θέλει εμένα προσωπικά η “ετικέτα” του καθενός μου είναι απεριόριστα (μα εντελώς απεριόριστα) αδιάφορη στο φόρουμ. Τρώω τόσο ετικέτα στην καθημερινότητα μου που σιχαίνομαι τους τίτλους. Και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει για όλους μας, τους ετικκετοφέροντες και τους ετικκετο-free.}
(Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/ην isaac 05 Απρίλιος, 2005)
(Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/ην isaac 05 Απρίλιος, 2005)