η ιστορία του ρεμπέτικου στο πολιστικό στέκι του κεθεά διάβαση

Μέλη των Κοινωνικών Επανεντάξεων του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ με τη φιλική συμμετοχή της Μαίρης Δεναξά, αποτελούν την ομάδα μουσικής της Κοινωνικής Επανένταξης και παρουσιάζουν την μουσική παράσταση με αναλόγιο «Η ιστορία του Ρεμπέτικου». Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών με την κοινωνία.[b]

Δευτέρα 2, 9, 16 & 23 Νοεμβρίου 2015[/b]
Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής
Ώρα έναρξης 19:30
ΕΙΣΟΔΟΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μία παράσταση από την ομάδα μουσικής της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ με 18 τραγούδια που ερμηνεύονται από ζωντανή ορχήστρα με τη φιλική συμμετοχή της Μαίρης Δεναξά. Στο αναλόγιο, αφηγητής διαβάζει κείμενα για την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού. Ένας φόρος τιμής στο ρεμπέτικο και την ιστορία του, από την πολεμική που δέχτηκε ως την αποδοχή του ως αυτονόητο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης.

υγ: δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω την εκδήλωση την προηγούμενη δευτέρα, ελπίζω να πάω αύριο. αν ενδιαφέρεται κανείς, πάμε μαζί.

Συγχαρητήρια!

πρίν λίγο γύρισα ενθουσιασμένος από την εκδήλωση!
η ομάδα έχει κάνει ζηλευτή δουλειά, πλήρης ορχήστρα και ιστορική αναδρομή με γενικά προσεγμένη τεκμηρίωση. εννεαμελής μπάντα με δεμένο και πλούσιο ήχο, βιολί, μπουζούκια, μπαγλαμά, κιθάρες, ακουστικό μπάσο, κρουστά, και βεβαίως εξαιρετικές φωνές. τα παιδιά ξέρουν καλά για τί πράγμα μιλάνε και αυτό φαίνεται στην ερμηνεία τους.
σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, μια δευτέρα έμεινε και σκέφτομαι σοβαρά να ξαναπάω!

υγ: δυστυχώς η προηγούμενη ακυρώθηκε λόγω ασθενείας, αλλά το έμαθα τελευταία στιγμή και δεν πρόλαβα να ενημερώσω.