Η διδασκαλία του 3χορδου στην Αθήνα

Παιδιά γεια σας και από εμένα. Παρακολουθώ καιρό το forum και έχω διαβάσει όλα τα νήματα για τους δασκάλους μπουζουκιού στην προσπάθειά μου να βρω κάποιον. Επειδή παρατηρώ πως άλλος έχει σαν κριτήριο την περιοχή, άλλος το κόστος, άλλος το αν είναι “όνομα” ή “άγνωστος”, δημιουργείται ένα μπέρδεμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές προτάσεις.

Επειδή λοιπόν είμαστε Rembetiko Forum τι θα λέγατε να γράφει ο καθένας το ονοματεπώνυμο του δασκάλου που γνωρίζει/προτείνει (χωρίς τηλέφωνο σε κοινή θέα) και σε ποια περιοχή κινείται γενικά; Προτάσεις είναι, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί!
Το να βρίσκονται τα ονόματα των δασκάλων σε ένα νήμα (για την Αθήνα) συγκεντρωτικά θα βοηθήσει πολλούς από εμάς!

2 Likes

Ο Σπύρος Γκούμας διδάσκει με μέθοδο και υπομονή αρχάριους και έμπειρους προπολεμικό ρεπερτόριο, τρίχορδο και ρεμπέτικη κιθάρα στα Νότια Προάστια σε χώρο κοντά σε στάση μετρό.

3 Likes

και ο βαγγελης τριγκας διδασκει 1 φορα καθε σαββατο καπου στην κυψελη,και ονικος ο τατασοπουλος διδασκει

1 Like

Επίσης από ότι είδα διδάσκει επίσης ο Λάκης Ορφανίδης, και ο Γιάννης Παπαβασιλείου Βλάχος.
Σε λίγο διαφορετικό mood και ύφος από τους παραπάνω, μέχρι πέρυσι δίδασκε και ο Δημήτρης ο Λάππας αν δεν κάνω λάθος.

Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο τηλέφωνο του δασκάλου ή πού διδάσκει στα Νότια προάστια και πως μπορούμε να τον βρούμε?

Καλώς όρισες, Λάμπρο! Το τηλέφωνο του Σπύρου Γκούμα είναι 6948 831401. Κάπου στην Αργυρούπολη είναι, νομίζω, ο χώρος διδασκαλίας.

1 Like

Αν και δεν άνοιξα το θέμα αλλά ζήτησα και εγώ το τηλέφωνο του ανθρώπου έτσι για να συνεχιστεί το θέμα,εγώ έστειλα email στον κ.Σπύρο (ντράπηκα λίγο να τον πάρω τηλέφωνο) και την επόμενη με πήρε ο ίδιος.Βρεθήκαμε χθες και τα είπαμε.Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ο άνθρωπος και αν είμαστε καλά από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη λέω να ξεκινήσω μαθήματα.Απλά τον μισό Σεπτέμβριο θα λείπω σε διακοπές γιατί τότε θα έχω άδεια.
Τώρα μένει να αγοράσω όργανο…
Όπως είπανε και τα παιδιά καλό είναι να μιλήσει όποιος θέλει με τον άνθρωπο γιατί εγώ είχα πάει με λίγο φόβο για το κόστος των μαθημάτων αλλά μόλις έμαθα τιμή χάρηκα πολύ γιατί περίμενα να ακούσω τα διπλάσια λεφτά και έπεσα έξω.

4 Likes

Για όργανο, πέρνα μια βόλτα από την κατηγορία #μουσικά-όργανα:αγορά :wink:
Έχει συζητηθεί πάρα πολύ εκεί το θέμα του πρώτου οργάνου…
Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μην διστάσεις να γράψεις κάποια απάντηση, ή να ανοίξεις ένα νέο θέμα…

1 Like

Ο χώρος διδασκαλίας είναι στον Αγ. Δημήτριο, πλησίον του μετρό.

1 Like