Ηχογραφήσεις-επανεκτελέσεις Ρεμπέτικων

Για μια ξανθούλα,Θα σε τιμωρήσω,Στάθηκα πενιές ν’ακούσω,Τα νησιά του Παραδείσου,Πάμε στα πέριξ

Μυλωνάς Κωνσταντίνος(Ντίνος):μπουζούκι,κιθάρα,φωνή,μπαγλαμά

Προσπάθεια για σύγχρονο ήχο και σεβασμό στην πρώτη εκτέλεση. Διφωνίες -αρμονίες μπουζουκιού και φωνής. Κατάθεση προσωπικής σκοπιάς. Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο για βελτίωση.

9 «Μου αρέσει»

Μπράβο Κωνσταντίνε. Μου αρέσουν πολύ οι επανεκτελέσεις σου. Και η πενιά σου καθαρότατη. Μπράβο!!

Για βελτίωση: Σε κάποια τελειώματα η φωνή (η 1πρώτη) δεν πατάει ακριβώς στη μελωδία. Δεν είναι σπουδαίο, αλλά μπορεί να βελτιωθεί (προσωπική άποψη βέβαια - και δεν είμαι και μουσικός)!!

4 «Μου αρέσει»

Πολλή… καλή προσπάθεια! Ειδικά όσον αφορά τη μουσική, μ’ αρέσει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και η οπτική σου. Όσον αφορά το τραγούδι, θα έλεγα ότι θέλει λίγο παραπάνω προσπάθεια και ίσως είναι το πιο “ανίσχυρο” κομμάτι του αποτελέσματος. Σε κάθε περίπτωση όμως το αποτέλεσμα είναι αξιέπαινο! Good job … Ντίνος! :wink:

1 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!! Η φωνή όντως δεν πατάει στα τελειώματα. Θέλω λίγη προσοχή σε αυτό το κομμάτι και δεν το είχα παρατηρήσει.!! Είναι το αδύναμο σημείο μου η φωνή απόλα πιστεύω.

1 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ πολύ alko!!! Έτσι είναι η φωνή ίσως το μειώνει το αποτέλεσμα αφού δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Ελπίζω στα επόμενα το αποτέλεσμα να βγει πιο προσεγμένο σε ότι αφορά τα φωνητικά.!

Κωνσταντίνε, αυτό είναι μικρή λεπτομέρεια. Πραγματικά είναι εξαιρετικές οι εκτελέσεις των τραγουδιών. Ελπίζω να ανεβάσεις κι άλλα τραγουδάκια για να ακούσουμε :slight_smile:

3 «Μου αρέσει»

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε πανέμορφες εκτελέσεις…

2 «Μου αρέσει»