Διαδικτυακή ρεμπέτικη συναυλία από το μουσικό σχήμα Πριγκηπέσσα - 9/11/2020

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συναυλία από το μουσικό σχήμα “Πριγκηπέσσα”.

4 «Μου αρέσει»

Ξέρετε αν πρέπει να έχεις φέισμπουκ για το παρακολουθήσεις ;

Μάλλον ναι, χρειάζεται να έχεις Facebook. Αλλά και με ένα “ψευτο”-λογαριασμό εκεί μπορείς να το παρακολουθήσεις!

Μπορει κάποιος να ανεβάσει την εκδήλωση στην ομάδα του Facebook για να το βρίσκουμε απευθείας από την εφαρμογή αντί του λινκ ?

Έγινε!

1 «Μου αρέσει»

Εναλλακτικός σύνδεσμος και περιγραφή :

Το πως ακριβώς βέβαια δεν το βλέπω, αλλά ίσως εμφανιστεί κάτι λίγο πριν την έναρξη . Ο σύνδεσμος υπήρχε στη σελίδα του μαγαζιού

2 «Μου αρέσει»

https://www.facebook.com/1678912235661170/videos/819758268810905/

3 «Μου αρέσει»

@perastikos, @Panos, @sofopc, @Marios, @MihalisDav είδατε την συναυλία;

για πείτε εντυπώσεις και για εμάς που εκείνη την ώρα δεν βρήκαμε χρόνο να την δούμε… :smiley:

1 «Μου αρέσει»

Για όσους δεν την είδαν μπορούν να την δουν εδώ, μαζί με προηγούμενες μαγνητοσκοπημένες εκδηλώσεις του Κέντρου πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

https://www.facebook.com/1678912235661170/videos/819758268810905/

4 «Μου αρέσει»

Εμένα οφείλω να πω πως μου άρεσε, παρόλο που δεν το περίμενα, γιατί με ξενίζει να παρακολουθώ συναυλία μπροστά στον υπολογιστή. Ο ήχος ήταν καλός, οι μουσικοί εντάξει τι να πω τους είχα ξανακούσει, ήξερα την ποιότητα τους. Άκουσα και τραγουδάκια που οφείλω να ομολογήσω πως δεν τα ήξερα. Θα ήθελα να είχαν και 2-3 από τα τραγούδια των τεκέδων, έτσι για ναργιλέδες κλπ, αλλά μου άφησε θετική εντύπωση γι’ αυτό και την παρακολούθησα μέχρι τέλους. Θετικό ότι έπαιξαν και 2 ρεμπέτικα της κατοχής. Σε όλη τη διάρκεια υπήρχαν περισσότεροι από 600 θεατές. Από ότι κατάλαβα η επιτυχία είναι αυτή που οδήγησε η επόμενη συναυλία να έχει προγραμματιστεί για 2:30 ώρες. Η πρώτη εκδήλωση που έκαναν αφορούσε μελοποιημένη ποίηση του Σεφέρη, την παρακολούθησε η γυναίκα μου και είχε περίπου 200 άτομα συμμετοχή. Τελείωσε σε 50 λεπτά. Γι’ αυτό νομίζω αρχικά είχαν βάλει μόνο 90 λεπτά τη χθεσινή εκδήλωση και μετά το έκαναν δίωρο, όταν είδαν το μεγάλο ενδιαφέρον.

3 «Μου αρέσει»

Η αλήθεια είναι ότι ο ήχος μου φάνηκε κ εμένα αρκετά καλός. Το στριμινγκ δεν είχε θέματα οπότε όλα κυλούσαν πολύ ομαλά . Αν ξεπεράσεις το ελαφρώς ξενέρωτο της κατάστασης (που μάλλον πάλι καλά να λέμε ) , τότε ήταν νομίζω πολύ πετυχημένο .

Από ότι κατάλαβα ήταν ζωντανό - πως βρέθηκαν όλοι μαζί ; Επιτρέπεται η ορχήστρα αλλά απαγορεύεται το κοινό ;

Κ ένα σχόλιο για το ρεπερτόριο . Μια φορά κ έναν καιρό , πριν από 3-4 χρόνια νομίζω , το ρεπερτόριο ήταν λίγο πιο προπολεμικό . Νομίζω ότι τώρα έχει πάει λίγο πιο μπροστά . Φαντάζομαι παιζει ρολο κ το κανονάκι που λείπει .

2 «Μου αρέσει»

Αφού έγινε υπό την αιγίδα κάποιου οργανισμού, προφανώς θεωρείται εργασία που δεν μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως και πήραν την κατάλληλη βεβαίωση μετακίνησης :sweat_smile:

Ωραία ήταν, θα την ξανακούσω !

Θα γίνονται κι αλλες λόγω της κατάστασης.

Aν κρίνω από την αποδοχή ελληνων του εξωτερικού (σε αρκετά γρουπάκια του FB) ίσως δε τα σταματήσουν τελείως ποτέ.

3 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.