Δημήτρης Μητροπάνος: ο Ανιψιός

Είδατε τον ανιψιό του Δημήτρη Μητροπάνου στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο την Παρασκευή το βράδυ??
Το παιδί αυτό έχει το ίδιο όνομα με τον μεγάλο τραγουδιστή αν και δεν έχει γνωρίσει τον θείο του.
Πιστεύω οτι μερικοί απο εσάς που τον είδατε θα συμφωνείτε πως έχει πολυ ωραία φωνή.

Δεν το είδα αλλά αναρωτιέμαι: Εάν όντως άξιζε θα πήγαινε να του το πει ο Ψινάκης;

Το είδα, στην αρχή δεν μου έκανε εντύπωση, αλλά όταν άκουσα την ηλικία, κατάλαβα ότι το παιδί έχει μέλλον. Μακάρι να το καλλιεργήσει και να φτάσει τον θείο του (αν και λίγο δύσκολο το τελευταίο) :088:

Και εγω τον είδα.Άκουσα την ηλικία και έπαθα πλάκα(οχι δεν αντιγράφω τον ikarus).Πιστεύω να μην έχει την ίδια κατάληξη που είχαμε συζητήσει στο προηγούμενό μου θέμα(το παιδί που έπαιζε μπουζούκι στο Νετ,και κατέληξε σκυλάς εννοώ) και τελικά να γνωρίσει τον θείο του και να τον βοηθήσει να πάει μπροστά.

σημερα καλο ειναι να εχεις φωνη αλλα καλυτερο ειναι να εχεις και ΑΚΡΕΣ!!!:109:

ακρες; τι να τις κανεις να σε βγαλουν στο κλαρί;;:112:
μπα καλυτερα στα ταπεινα ταβερνακια και ανθρωπος παρα στα πολλα τα φώτα και απανθρωπος

Ναι αλλά στα μικρά ταβερνάκια κανείς δεν έγινε γνωστός… Και πιο μεγάλη άκρη απ’ το να έχεις τον μητροπάνο θείο ποια είναι? :slight_smile:

Να έχεις τον Ψινάκη…

Ε τώρα μην μου βάζεις σύγκριση τον ψινάκη με τον μητροπάνο. Πιο πολύ σοβαρά παίρνει κανείς τον μητροπάνο παρά τον ψινάκη και έχει και πιο πολλές άκρες εννοείται…

στα ταβερνακια και σεμνος θα φτασει τον θειο του αλλα θα το ξερει μονο αυτος!!!υπαρχει κυκλωμα τεραστιο και σπρωχνει αυτους που θελει!!!

Δεν ξέρω την περίπτωση του συγκεκριμένου νέου (τότε) τραγουδιστή, αλλά, μιας και η ανάσυρση δίνει την ευκαιρία, ας πούμε και μερικές αλήθειες:

Σκούτας-Μηταράκης.
Βεργόπουλος-Κωστάκης.
Παπαδέας .

Μουσικοί των ταπεινών ταβερνείων (ο Παπαδέας ούτε καν: του δρόμου!). Μέσα από μακρόχρονο έντιμο αγώνα έχουν πετύχει αναγνώριση όχι μεγαλύτερη απ’ όσο χρειάζεται, αλλά ούτε και μικρότερη απ’ όση αξίζουν. Έχουν πάρει και κάποιες τζούρες από την πραγματικά «μεγάλη» προβολή, κυρίως όμως συνεχίζουν τις εμφανίσεις σε ταπεινούς χώρους.

Σίγουρα δεν είναι οι μόνοι, απλώς αυτοί μου 'ρθαν τώρα προχείρως στον νου.

1 «Μου αρέσει»

Ναι, όμως δέκα χρόνια πρίν, περιπτώσεις παρόμοιες με τις παραπάνω δεν είχαν ακόμα γίνει γνωστές.