Συνεχίζουμε με τον Νίκο Κοντάλιπο τις Παρασκευές, και το Σάββατο παρεΐστικα με τον Μάρκο Σιώζο.
Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός και θα παίζουμε έξω!
Επιστροφή στην κανονικότητα, με Κοντάλιπο την Παρασκευή και Πολιτόπουλο το Σάββατο. Μέσα ή έξω, αναλόγως τον καιρό.
Παρασκευοσάββατο όπως πάντα στο “Γκεζί”, με Νικόλα και Μπάμπη.
Και αυτό το Παρασκευοσάββατο στο “Γκεζί” παίζουμε έξω και σκέτα, παρεΐστικα και ανθρώπινα. Παρασκευή με Νίκο Κοντάλιπο και Σάββατο με Μπάμπη Πολιτόπουλο.
Απόψε και αύριο όπως κάθε Παρασκευοσάββατο, με Νικόλα και Μπάμπη!
Σταθερή αξία το ντουέτο με τους Νικολήδες τις Παρασκευές με δυνατό ρεπερτόριο και όμορφες πενιές χωρίς φιοριτούρες.
Σταθερή αξία κι εσύ, σε ευχαριστούμε για την παρέα και τα καλά σου λόγια!
Αυτή την Παρασκευή, στην θέση του Νίκου Κοντάλιπου ο Μάρκος Σιώζος! Σάββατο πάντα με τον Μπάμπη Πολιτόπουλο.
Τελευταίο Παρασκευοσάββατο για μένα στο Γκεζί, οι καλές μουσικές συνεχίζονται βέβαια.
Παρασκευή πιάνω το μπουζούκι με τον Πάνο Μπέτσα στην κιθάρα, και Σάββατο όπως πάντα συνοδεύω τον Μπάμπη Πολιτόπουλο στο μπουζούκι.
Συνεχίζουμε τις Παρασκευές του Ιούλη στο “Γκεζί”, με τον Μπάμπη Πολιτόπουλο στο μπουζούκι, με φυσικό ήχο και φυσικό αεράκι.
Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι δεν σκοπεύουμε να διαταράξουμε τα μπάνια του λαού που λαμβάνουν χώρα τα ΣΚ.
Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας (για καλό σκοπό), συνεχίζουμε τις Παρασκευές στη δροσιά! Ίσα που προλαβαίνουμε τον Αύγουστο που έρχεται σαν οδοστρωτήρας.
Την Παρασκευή ευχόμαστε καλό μήνα με το τελευταίο λάιβ της σεζόν! Στο μπουζούκι η αφεντομουτσουνάρα μου και στην κιθάρα ο Πάνος Μπέτσας, αλλά θα παίξουμε και κομμάτια με δυο κιθάρες.
Καλά, με κούφανες τώρα. Πώς και δεν μας συστήθηκες;
Ήμουν στο παραδίπλα τραπέζι. Ήθελα πολύ να σου μιλήσω αλλά δεν βρήκα την ευκαιρία ή κάποιο κενό.
Μου άρεσε και το μαγαζί οπότε αν συνεχιστεί το παρασκευοσαββατο από το Σεπτέμβρη - ή όποτε - θα προσπαθήσω να έρχομαι .
Ήτανε πολύ όμορφα. Έκανα λάθος που ήρθα με παρέα ήθελα να ακούω μόνο το τρίχορδο!
Έχω μια απορία. Οταν παίζατε δυο κιθάρες, και η δική σου έπαιζε μελωδία, αυτό δεν θα μπορούσε να παιχτεί με το τρίχορδο;
Και το παλικάρι που έπαιξε για λίγο ωραίος. Διστακτικός στην αρχή αλλά δυνατός!
Τόσες φορές αλλάξαμε όργανα και κάναμε κενά, δεν ήταν δα και συναυλία! Θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη, θα χαρούμε να σε ξαναδούμε.
Πολλά ρεμπέτικα έχουν ηχογραφηθεί με κιθάρα, με βιολί, με σαντούρι, γιατί να τα παίζουμε όλα με μπουζούκι; Η λαϊκή κιθάρα έχει σημαντικό ρεπερτόριο στο σολιστικό μέρος.
ΥΓ: Θέλει κάποιος συντονιστής να μεταφέρει τα τελευταία μηνύματα στο νήμα για το “Γκεζί”; (edit ευχαριστώ!)
Καλό φθινόπωρο! Ανοίγουμε τη σεζόν στο “Γκεζί” πάντα με το Νίκο Κοντάλιπο, αυτή τη χρονιά θα παίζουμε κάθε Πέμπτη.
Μεθαύριο και κάθε Πέμπτη, με τον εξαιρετικό Νίκο Κοντάλιπο στο ανανεωμένο Γκεζί!
Μεθαύριο με τον αγαπημένο Νικόλα, στο ανανεωμένο Γκεζί με τους νόστιμους μεζέδες!
Επειδή είναι καθημερινή και λόγω γειτονιάς, θα ξεκινάμε λίγο πιο νωρίς ώστε να τελειώνουμε πριν τα μεσάνυχτα.
Συνεχίζουμε τις Πέμπτες μας, με ορεξάτες πενιες και καλή κουζίνα! Κάντε κράτηση γιατί ο εξωτερικός χώρος δεν είναι μεγάλος.