Κάθε Σάββατο στον Πειραιά

Για όσο ακόμα επιτρέπεται η μουσική, επιστρέφουμε με τον Νικόλα Κοντάλιπο στην “Άναξο”. Κάθε Σάββατο από τις 9μμ, Δογάνης & Κουμουνδούρου 190 στον Πειραιά.
Επειδή είναι ένα πολύ μικρό καφενείο, κάντε οπωσδήποτε κράτηση στο 6945576574.

8 «Μου αρέσει»

Και απόψε κατεβαίνουμε στον Πειραιά! Όλοι οι καλοί χωράνε, παρ’όλα αυτά μην ξεχάσετε την κράτηση.

4 «Μου αρέσει»

Σας περιμένουμε και αύριο στο μερακλήδικο στέκι. Κρατήσεις οπωσδήποτε!

6 «Μου αρέσει»

Και τον Δεκέμβρη συνεχίζουμε, μερακλήδικες καταστάσεις με επιλεγμένα ρεμπέτικα. Κάντε κράτηση και ελάτε!

5 «Μου αρέσει»

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα είμαστε στην “Άναξο” με εκλεκτούς συνεργάτες στην θέση του Νικόλα:
25/12/2021 με τον Μήτσο Λαγό
1/1/2022 με τον Νίκο Στρουγκώφ

5 «Μου αρέσει»

Δυστυχώς ακυρώνεται το λάιβ των Χριστουγέννων…

Λυπάμαι πολύ Νικόλα, σφίξαν πάλι οι καταστάσεις.

1 «Μου αρέσει»

Κάτι μου λέει ότι μόνο τα premium γλέντια θα γίνουν όπως πάντα…

2 «Μου αρέσει»

Λυπάμαι πολύ ρε φίλε.Λόγω των νέων μέτρων Νικόλα?

1 «Μου αρέσει»

Δεν πειράζει παιδιά, ευκαιρία για ξεκούραση! Το νου μας γενικά.

2 «Μου αρέσει»

Και συνεχίζουμε από κει που το είχαμε αφήσει, αυτό το Σάββατο το γνωστό μας ραντεβού στον Πειραιά!

5 «Μου αρέσει»

Συνεχίζουμε τα Σάββατα στην “'Αναξο”, εκτάκτως απόψε μαζί μας ο εξαιρετικός Φώντας Πούλος στο μπουζούκι!

8 «Μου αρέσει»

Και από αυτό το Σάββατο ξανά μαζί μας ο Νικόλας!
https://www.facebook.com/events/277868131156258

6 «Μου αρέσει»

Αύριο βράδυ την περνάμε μερακλήδικα, παρηγοριά σε όσους δεν φύγαμε τριήμερο!

3 «Μου αρέσει»

Άκυρο το σημερινό λάιβ λόγω κόβιντ. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό θα επανέλθουμε σύντομα δριμύτεροι!

3 «Μου αρέσει»

Νικόλας και Νικόλας, η επιστροφή! Γιατρευτήκαμε και ανταμώνουμε ξανά αυτό το Σάββατο στην “Άναξο”.

8 «Μου αρέσει»

Αυτό το Σάββατο εκτάκτως με τον Φώντα Πούλο, για όσους παρέμειναν στο κλεινόν άστυ.

2 «Μου αρέσει»

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, επιστροφή στην κανονικότητα!

3 «Μου αρέσει»

Ένα τελευταίο λάιβ πριν το Πάσχα:

4 «Μου αρέσει»

Απλά να πω έχοντας παρευρεθεί, ότι και οι δύο Νικόλες πέρα από τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές, δημιουργούν μια πολύ ζεστή παρεΪστικη ατμόσφαιρα που σπάνια τη βιώνεις στην Αθήνα- παρά τις πολλές επιλογές.

5 «Μου αρέσει»