"Γκεζί, όπως συντροφιά" στον Κεραμεικό

Καλό χειμώνα και καλή σεζόν! Το περασμένο Σάββατο παίξαμε στο άνοιγμα ενός ολοκαίνουριου μαγαζιού στον Κεραμεικό. Λέγεται “Γκεζί”, που σημαίνει συντροφιά, έχει νόστιμους μεζέδες και φιλική ατμόσφαιρα. Θα είμαστε εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο 8-11 το βράδυ, Μ. Αλεξάνδρου 110. Τηλέφωνα κρατήσεων 2103451861, 6989443690.
Είναι σημαντικό σε μια εποχή που κυριαρχεί ο κατακερματισμός στις δουλειές και τρέχουμε μια μέρα εδώ και μια μέρα εκεί σε αρπαχτές, κάποιοι χώροι να επενδύουν στην σταθερότητα.
Παρασκευή με τον Νίκο Κοντάλιπο και το Σάββατο με τον Δημήτρη Λαγό, σας περιμένουμε όπως κάθε φορά με επιλεγμένο ρεπερτόριο!

10 «Μου αρέσει»

Ωραίο μαγαζί… Ωραίες πενιές… Μπράβο @liga_rosa

4 «Μου αρέσει»

Άμα έχεις καλή παρέα αυτά γίνονται! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, και για την διάθεση της Α43 που εμπλούτισε την κομπανία.

3 «Μου αρέσει»

Συνεχίζουμε τα παιξίματα στο ολόφρεκο “Γκεζί”, Παρασκευές με τον Νίκο Κοντάλιπο και Σάββατα με τον Δημήτρη Λαγό. Νωρίς ξεκινάμε και νωρίς σχολάμε, κλείστε και νωρίς τραπέζι γιατί γίνεται χαμός! Παρασκευή και 13, Σάββατο και 14 Σεπτέμβρη 8μμ-12πμ, Μεγάλου Αλεξάνδρου 110 στον Κεραμεικό, τηλ κρατήσεων: 2103451861, 6989443690.

5 «Μου αρέσει»

Περνάμε καλά και συνεχίζουμε, θα μας βρείτε στο “Γκεζί” κάθε Παρασκευή με τον Νικόλα και κάθε Σάββατο με τον Μήτσο. Παίζουμε νωρίς 8μμ-12πμ, κλείστε εγκαίρως τραπέζι στα 2103451861 και 6989443690.

6 «Μου αρέσει»

Υπέροχο μαγαζί… Ωραία ατμόσφαιρα και μπράβο στα παιδιά που ρίχνουν πενιές

2 «Μου αρέσει»

Την ατμόσφαιρα την φτιάχνουν ΚΑΙ οι θαμώνες!

1 «Μου αρέσει»

Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε @liga_rosa… Θα το έχω στα υπόψιν…

1 «Μου αρέσει»

Συνεχίζουμε όπως κάθε εβδομάδα, με εκλεκτούς γκεστ σταρ κάθε φορά!

1 «Μου αρέσει»

Παρασκευή με Νικόλα και Σάββατο με Τασάρα!

1 «Μου αρέσει»

Εκτάκτως σήμερα θα πιάσω το μπουζούκι, και ο Μιχάλης Μπούλιας θα κρατάει τα τέμπα. Θα παίξουμε και με δυο κιθάρες!

4 «Μου αρέσει»

Επανερχόμαστε μετά από ιώσεις και υποχρεώσεις, Παρασκευή με Νικόλα και Σάββατο με Μήτσο!

2 «Μου αρέσει»

Για όσους δεν έφυγαν τριήμερο, το Παρασκευοσάββατο θα είμαστε στο “Γκεζί, όπως συντροφιά” με επιλεγμένα ρεμπέτικα.
Στην κιθάρα ο Μιχάλης Μπούλιας, ενώ το Σάββατο θα προστεθεί στην παρέα μας ο Γιάννης Θανάσουλας με το μπουζούκι του!

3 «Μου αρέσει»

Πάμε πάλι με Νικόλα την Παρασκευή!

4 «Μου αρέσει»

Εκτάκτως θα παίξουμε Σαββατοκύριακο στο “Γκεζί”.
Το Σάββατο θα πιάσω μπουζούκι με τον Μιχάλη Μπούλια στην κιθάρα, και την Κυριακή το κλασικό σχήμα με τον Νίκο Κοντάλιπο στο μπουζούκι.

2 «Μου αρέσει»

Εκτάκτως Σαββατόβραδο, πάντα με Νίκο Κοντάλιπο.

1 «Μου αρέσει»

Σαββατοκύριακο με επιλεγμένα ρεμπέτικα στο Γκεζί, αρχίζουμε νωρίς και τελειώνουμε νωρίς.
Στο μπουζούκι, το Σάββατο στις 8μμ ο Bobby Damore και την Κυριακή στις 6μμ ο Δημήτρης Λαγός. Στην κιθάρα, η αφεντομουτσουνάρα μου.

1 «Μου αρέσει»

Επιστρέφουμε στα Παρασκευοσάββατα μας, πάντα με καλή παρέα!
Παρασκευή με Νίκο Κοντάλιπο και Σάββατο με Bobby Damore.

3 «Μου αρέσει»

Και έτσι όμορφα συνεχίζουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο…

3 «Μου αρέσει»

Σταθερά και αγαπημένα!

1 «Μου αρέσει»