"Γκεζί, όπως συντροφιά" στον Κεραμεικό

Ανάμεσα στις γιορτές, συνεχίζουμε στο Γκεζί τα Παρασκευοσάββατά μας.
Παρασκευή εκτάκτως με τον έκτακτο Τασάρα, και Σάββατο κλασικά με τον Μπόμπυ.

3 «Μου αρέσει»

Καλή χρονιά! Με υγεία, αγάπη, και δημιουργία!

Η χρονιά άλλαξε επισήμως, αλλά η σεζόν παραμένει η ίδια. Εμείς συνεχίζουμε τα Παρασκευοσάββατά μας στο “Γκεζί”, καλού κακού κάντε κράτηση πριν έρθετε.

2 «Μου αρέσει»

Φαίνεται ότι αυτό το μαγαζί στηρίζει ρεμπέτικα προγράμματα, οπότε αξίζει μια επίσκεψη στα λάιβ!

4 «Μου αρέσει»

Μπάμπη σε ευχαριστούμε! Όντως έχει ενδιαφέροντα σχήματα στο μαγαζί, κι εμείς τα Παρασκευοσάββατα προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα γούστα μας και τα γούστα των ρεμπετόφιλων.
Θα χαρώ να σε δω από κοντά, συγγνώμη που δεν απάντησα αμέσως αλλά ήταν δύσκολες οι μέρες.

1 «Μου αρέσει»

Συνεχίζουμε κανονικά τα παιξίματά μας, κλείστε τραπέζι κοντά μας και πείτε μας τα κομμάτια που θέλετε (ή που δεν θέλετε).

Σας περιμένουμε με επιλεγμένα ρεμπέτικα, από νωρίς όπως κάθε Παρασκευοσάββατο.

2 «Μου αρέσει»

Την Παρασκευή κλείνουμε τον Γενάρη με τον αγαπητό Νικόλα Κοντάλιπο, και το Σάββατο ανοίγουμε τον Φλεβάρη με έκτακτη συμμετοχή του εξαίρετου Μπάμπη Πολιτόπουλου!

https://www.facebook.com/events/1884647805399252

https://www.facebook.com/events/614406885080822

2 «Μου αρέσει»

Εκτάκτως, και απόψε και αύριο παίζουμε με τον Μπάμπη Πολιτόπουλο στο μπουζούκι!

2 «Μου αρέσει»

Επιστροφή στην “κανονικότητα”, με τον Νικόλα την Παρασκευή και τον Μπόμπυ το Σάββατο.

1 «Μου αρέσει»

Δεν μας πτοεί ο άγριος Βαλεντίνος, εμείς συνεχίζουμε τα Παρασκευοσάββατά μας!

Την Παρασκευή απεργούμε και κατεβαίνουμε στους δρόμους.
Το Σάββατο δουλεύουμε και βγάζουμε μεράκια.

1 «Μου αρέσει»

Την Παρασκευή μετά από καιρό με τον Νίκο Κοντάλιπο, και το Σάββατο συνεχίζουμε με τον Μπάμπη Πολιτόπουλο.

1 «Μου αρέσει»

Σας περιμένουμε και αυτό το Παρασκευοσάββατο στο Γκεζί!

2 «Μου αρέσει»

Τα όμορφα Παρασκευοσάββατά μας, με τον Νίκο Κοντάλιπο και τον Μπάμπη Πολιτόπουλο!

1 «Μου αρέσει»

Εκτάκτως με Μπάμπη Πολιτόπουλο απόψε, στη θέση του Νικόλα.
Σας περιμένουμε!

1 «Μου αρέσει»

Παρασκευή με τον Νίκο Κοντάλιπο και Σάββατο με τον Μπάμπη Πολιτόπουλο, σε επιλεγμένα ρεμπέτικα τραγούδια. Παίζουμε ό,τι μας αρέσει και ό,τι γουστάρουμε γενικότερα.

Αυτό το Παρασκευοσάββατο θα χορτάσουμε Μπάμπη Πολιτόπουλο!

1 «Μου αρέσει»

Επιστροφή του Νικόλα λίγο πριν το Πάσχα!

1 «Μου αρέσει»

Και τώρα που επανήλθε το φόρουμ μας, ας συνεχίσω τον βομβαρδισμό με διαφημίσεις.

Κλασικά με Νίκο Κοντάλιπο την Παρασκευή και με Μπάμπη Πολιτόπουλο το Σάββατο:

Παρασκευοσάββατο με Νίκο Κοντάλιπο εις διπλούν, και έκτακτη συμμετοχή το Σάββατο η εξαιρετική Έλενα Αβραμιώτη με το βιολί της!

1 «Μου αρέσει»