"Ανάσα", μεζεδοπωλείο στα Πατήσια

Αυτή την Κυριακή παίζουμε σε έναν καινούριο χώρο φτιαγμένο με μεράκι και γούστο, σε μια ήσυχη γωνιά στα πάντα ζωντανά Πατήσια.
Με τον παιχταρά Τάκη Καντζιλιέρη από την μπουζουκομάνα Καλαμάτα, μια συνεργασία που θέλαμε να κάνουμε εδώ και καιρό.
Κυριακή 7 Δεκέμβρη, 5-10μμ.
“Ανάσα”, Καυταντζόγλου 47 Αθήνα, τηλ επικοινωνίας 6992665704.

4 «Μου αρέσει»

Συνεχίζουμε και αυτή την Κυριακή με τον Τάκη Καντζιλιέρη @mpotis!

1 «Μου αρέσει»

Χρόνια πολλά! Την Κυριακή το απόγευμα συνεχίζουμε με τον Τάκη Καντζιλιέρη στο μπουζούκι, στην ολόφρεσκια “Ανάσα” στα Πατήσια!

4 «Μου αρέσει»

Καλή χρονιά, με γλέντια και χαρές!

2 «Μου αρέσει»

Ρεμπέτικα στην “Ανάσα” όπως κάθε Κυριακή, αυτή τη βδομάδα με τον Νίκο Κοντάλιπο.

1 «Μου αρέσει»

Μετά από 20 χρόνια γνωριμίας με τον Γιάννη Καραπιπέρη, ήρθε η ώρα να παίξουμε μαζί! Όπως πάντα με επιλεγμένα ρεμπέτικα και νόστιμους μεζέδες.

2 «Μου αρέσει»

Την περασμένη βδομάδα περάσαμε υπέροχα, σας περιμένουμε και αυτή την Κυριακή με τον Γιάννη Καραπιπέρη στην “Ανάσα”!

2 «Μου αρέσει»

Έκτακτο παίξιμο με Νίκο Κοντάλιπο, όσοι πιστοί προσέλθετε!

Καλό μήνα! Αν και μπήκε περίεργα, με ιώσεις…
Ουδέν κακό αμιγές καλού, θα παίξουμε όμορφα με τον μπουζουκτσή της Παρασκευής, τον καλό μας φίλο Λουκά!

1 «Μου αρέσει»

Και αυτή την Κυριακή στην “Ανάσα” στα Πατήσια, με τον Γιάννη Καραπιπέρη στο μπουζούκι!

1 «Μου αρέσει»

Μέχρι την Κυριακή θα έχετε χωνέψει από τα χτεσινά τσικνίσματα, και θα έρθετε με όρεξη για τα νόστιμα φαγητά της “Ανάσας”! Σταθερά με τον Γιάννη Καραπιπέρη στο μπουζούκι.

1 «Μου αρέσει»

Τις Κυριακές συνεχίζουμε με τον Γιάννη Καραπιπέρη:

Και για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, το προσθέτω εδώ:
Αυτό το Σάββατο θα παίξουμε μικρασιάτικα και ρεμπέτικα με την Μέρσα Αναστασιάδου στην φωνή και τα κρουστά και τον Νίκο Κοντάλιπο στο μπουζούκι.
Σε έναν ενδιαφέροντα χώρο στην Κυψέλη με πολλές αξιόλογες εκθέσεις και μουσικές, το “Λόφος art project”.

Αυτή την Κυριακή ξανασμίγουμε με τον Νίκο Κοντάλιπο, στην αγαπημένη και φιλόξενη Ανάσα!

1 «Μου αρέσει»

Συνεχίζουμε τις όμορφες Κυριακές μας με τον Γιάννη Καραπιπέρη!

2 «Μου αρέσει»

Θα λείπω εκτάκτως αυτή την Κυριακή, αλλά εσείς να πάτε και να περάσετε όμορφα! Άξιος αντικαταστάτης ο Ιάσονας Σωτηρόπουλος.

Συνεχίζουμε τις Κυριακές μας στην “Ανάσα” στα Πατήσια, με τον Γιάννη Καραπιπέρη στο μπουζούκι.

2 «Μου αρέσει»

Εκτάκτως αύριο, ο Νίκος Κοντάλιπος στο μπουζούκι.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ!
Την Κυριακή εμείς πάμε τρεις ώρες πίσω και η ώρα πάει μια μπροστά. Σας περιμένουμε στον όμορφο εξωτερικό χώρο της “Ανάσας”, καιρού επιτρέποντος. Αλμυροί μεζέδες και γλυκό μπουζούκι!

1 «Μου αρέσει»

Τελευταίο παίξιμο πριν το Πάσχα!

https://www.facebook.com/events/1214677377411896/