Γιορτή κρασιού Αμπελώνα (Λάρισα)

γιορτή κρασιού Αμπελώνα(13 χλμ από Λάρισα )από 5-9 σεπτέμβρη
ο χώρος ιδανικός για βόλτα,μές το πράσινο …στο κέντρο του χωριού…χωρίς είσοδο με δωρεάν κρασί.ιδανική βραδιά για τους λάτρεις του παραδοσιακού η αυριανή(παρασκευή 06/08/08)κλαρίνο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ!τον συνοδεύουν(το πήρα λίγο ανάποδα…του αξίζει!)Σάββας Σιατρας,Χρηστος Φωτίου.όσοι πιστοί προσέλθετε,στα μπροστινά τραπεζάκια βρείτε την παρέα του χορευτικού(εκεί θάμαι)να καλοπεράσουμε!δευτέρα τώρα υπάρχει λαική ορχήστρα αλλα΄δεν έχω ενημερωθεί σχετικά…θα μάθω και θα σας πώ…οι υπόλοιπες μέρες δεν αφορούνε ουτε εμενα ούτε όσους είστε εδώ μέσα(μαλλον)…καλημέρα

Καλησπέρα 'Αννα. Θα πρέπει να’ναι πολύ όμορφα αύριο, άλλα δυστυχώς δουλεύω Σάββατο πρωί, οπότε δεν θα μπορέσω να σας απολαύσω. Η Δευτέρα όμως είναι για μένα ιδανική μέρα εξόδου, μιας και τη Τρίτη δουλεύω απογεύμα. Γι αυτό όποιος και να παίζει μια βόλτα απ’τον μαχαλά σας λέω να τη κάνω. Αν είσαι εκεί θα χαρώ να τα πούμε κι από κοντά. Καλό απογεύμα και… 'Αντε και καλά κρασιά :247:

:088: Τα καλά της περιοχής μας!! Κρίμα γιατί κι εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.

όποιος κοπιάσει με παρεάκι και θέλει να το μεγαλώσει ή θέλει να προστεθεί στο έτοιμο…εδώ είμαστε.καλό σαβ/κο ότι και να κανετε.

τελικά περάσατε καλά στην γιορτή κρασιού?:088:

μόνο την ημέρα που είχε παραδοσιακή ορχήστρα πήγα.παρότι ο ήχος ήταν κακός…και δεν μπορούσες να πείς πως απόλαυσες το κλαρίνο του Φιλλιπίδη,περάσαμε μια χαρά.ο Σιάτρας ήταν ορεξάτος όπως πάντα(ο Φωτιου δεν μα ςπολυάρεσε)και χορέψαμε με τη καρδιά μας’ μέχρι και θράκη μας έπαιξε!τον Σιάτρα τον γουστάρω γιατί πριν καμποσα χρόνια στη γιορτη κρασιού,εκεί που χορεύαμε άρχισε να βρέχει…ένας ένας οι μουσικοί την κάνανε!εμείς εκεί συνεχίζαμε…και ο Σιάτρας είπε όλο το τραγούδι…μες τη βροχή.για τις υπόλοιπες μέρες δηλώνω άγνοια.

είναι πρόβλημα ο ήχος συνήθως. Βέβαια η μεγαλύτερη προυπόθεση είναι η όρεξη…:088: