Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Αν και πολυ-παίχτηκε στην τηλεόραση τελευταία, δεν είχα παρατηρήσει τους διαλόγους και τις εντολές των μπάτσων. Σεμνά και ταπεινά λοιπόν, οι μπάτσοι “κάνουν πλάκα” και εφαρμόζουν στην πράξη αυτό που ξέρουν καλά: το φασισμό και τη βία σε όλο τους το μεγαλείο. Όσο πωρωμένοι και να είναι, όση πλύση εγκεφάλου και να έχουν υποστεί, το video αποδεικνύει -για άλλη μια φορά - ότι μπάτσος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι…

Το επιχείρημα ότι αυτοί είναι η εξαίρεση, ακούγεται πλέον από γραφικό έως ηλίθιο.

//youtu.be/gCc7xc8hxDQ

ιοσταπΜ
αινυορυοΓ
ιονοφολοΔ

Δεν άντεξα μέχρι το τέλος.
Ντροπή μας.

Το μονο που μπορώ να πω :
"Δεν πρέπει να επιπλέει η οργή, αλλα η ορθή σκέψη." [Eπιχαρμος]

Oι μπάτσοι δυστυχώς κατάλαβαν το αντίθετο…

Και κακά τα ψέματα, δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο και πρωτοφανές πράγμα, αστυνομικοί να παραβιάζουνε την “εξουσία” που έχουν στα χερια τους.
Το φασιστοειδές πνεύμα το έχουν δείξει πολoi μπάτσοι.
(τι τους δίνουν άραγε να γίνουν έτσι;)

[b] Αυτή η παραβίαση ανθρωπινων δικαιωμάτων όμως δεν δικαιολογείται με τίποτα.

[/b]
Aκουγα ιστορίες του πατέρα μου τι τράβηξε επί χούντας…
και μετά από τόσα χρονια βλέπω παρόμοια πράγματα, που νόμιζα ότι δεν θα τα ξαναδούμε ποτε.

και πάλι, ντροπή μας.

Γεια σας παιδιά και από μένα! Είμαι καινούριος στο Φόρουμ και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την καταπληκτική δουλειά που έχετε κάνει! Συγχαρητήρια και να συνεχίσετε έτσι δυναμικά!

Όσο για τους μπάτσους που είδαμε στο βίντεο πίστευα ότι αυτά γινόντουσαν κάποτε (ή έστω ήθελα να πιστεύω)!! Ντροπή και αίσχος!!!

Ειναι ευρεως γνωστο ανα τοις πασι, οτι οι λωποδυτες, κλεφτρονια κτλ δεν εχουν και την καλυτερη διαμονη στα Αστυνομικα Τμηματα ειδικα μετα την επ’ αυτοφωρου συλλυψη τους. Το λεει αλλωστε και ο περιφημος Ρεμπετικος Στιχος:

Τις μαπες τους αρπαξανε
και στην στενη τους πανε
κι αν δεν βρεθουν τα λαχανα
το ξυλο που θα φανε κλπ

Ο Ηλιας Πετροπουλος, στο βιβλιο του “Το εγχειριδιο του Καλου Κλεφτη” ασχολειται με την αντιμετωπιση των τυπων αυτων και διαβαζωντας τα κειμενα του ειναι ευκολο να διαπιστωσουμε οτι οντως τιποτα δεν εχει αλλαξει απο την εποχη που τα συνεγραφε εδω και τρεις δεκαετιες.

Κατα την γνωμη μου το θεμα διογκωθηκε υπερβολικα (ας μην ξεχναμε τις επερχομενες εκλογες!) και εδωσε αφορμη σε Φαρισαισμους και υπερβολες, λες και δεν ξερουμε που ζουμε και πως δουλευει το συστημα.

Στο φιναλε, η Ελληνικη Αστυνομια ειναι κατα πολυ ανεκτικοτερη και ανθρωπινοτερη απο πολλες αλλες Αστυνομιες αλλων Κρατων, ακομα και των πιο προοδευμενων πχ Usa, Uk, Γερμανια κλπ

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Είναι αρκετά εκνευριστικό να βλέπεις τα κανάλια να ανακαλύπτουν ξαφνικά σήμερα ότι “χέζουν οι αρκούδες στο δάσος”.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ο κόσμος! Φρικάρανε επειδή οι μπάτσοι δείρανε δύο κλεφτρόνια στο τμήμα… Μα οι μπάτσοι δέρνουν συνταξιούχους φάτσα-κάρτα στο Σύνταγμα, στην Πειραιώς, στην Κάνιγγος και άλλους πολυσύχναστους δρόμους. Δεν τους πέτυχε κανείς με μια κάμερα;
Να μη σας πω πόσες έχω αρπάξει εγώ τα τελευταία χρόνια, γιατί εγώ δε μετράω… Το αντέχω το ξύλο. Οσο για τα βασανιστήρια… Εχετε φάει χημικό από κοντά; Απόλαυση σκέτη. Τι πρέζες και κουραφέξαλα! Μόλις σου περάσει ο τρόμος (γιατί και τέτοιο νιώθεις εκτός από το κάψιμο και την ασφυξία) βρίσκεσαι σε μια αγαλλίαση απίθανη!
Οταν λοιπόν εγώ και μερικές εκατοντάδες άλλοι τρώγαμε (και συνεχίζουμε να τρώμε) χημικά, οι ίδιοι αυτοί τύποι της τηλεόρασης (που σήμερα έχουν εκπλαγεί με την αγριότητα των μπάτσων) ωρύονταν ότι τους καθυστερώ όταν γυρνούν απ’ τη δουλειά τους ή όταν βγαίνουν για ψώνια. Δημιουργώ κυκλοφοριακό και καθυστερούν στο ραντεβού με την γκόμενα. Και πρέπει, λένε, να σταματήσει αυτό το κακό. Αν γουστάρω να τρώω εγώ χημικά, να το κάνω, λένε, στο πεζοδρόμιο κι όχι στη μέση του δρόμου.
Αντε γαμ…ληδες. Πότε θα σας δω να καίγεστε κι εγώ να χαζεύω τη φωτιά , φορώντας ακουστικά που παίζουν Μάρκο και κρατώντας έναν …κουβά μπύρα στο χέρι! Αμήν!

Τα όργανα της τάξης νουθετούν έναν ελαιοπαραγωγό του Αιγίου που είχε το θράσος να διαμαρτυρηθεί δημόσια (στο δρόμο ο αλήτης!).

Παρόλα αυτά και ανεξάρτητα από τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί η υπερβολική προβολή του εν λόγω βίντεο από τα κανάλια, η όποια αντίδραση στη θέασή του κάτι σημαίνει. Από το να το βλέπεις και να το αφήνεις να περάσει απαρατήρητο και ασχολίαστο…
Δεν αποκαλύφτηκαν τώρα οι μπάτσοι, γνωστοί ήταν ανέκαθεν. Απλά αυτό το περιστατικό λειτουργεί σαν μια καλή υπενθύμιση, ειδικά για όσους καταπίνουν αμάσητα τα όσα τους σερβίρονται.

έχεις φάει δηλαδή το ξύλο της αρκούδας που λέμε! :112:
αλήθεια γιατί το λέμε έτσι?:slight_smile:

Και πού να σφίξουν (κι άλλο ;:wink: οι ζέστες! :112:

//youtu.be/TiD79GBazMw

Το κακό είναι ότι γίνονται αυτά τα απαράδεκτα, ακατανόμαστα και αλγεινά πράγματα, και δεν ανοίγει ρουθούνι. Το πολύ πολύ να τεθούν σε διαθεσιμότητα κανά δυό τραμπούκοι οι οποίοι θα καταλήξουν στην προσωπική φρουρά κάποιου άλλου μεγαλοτραμπούκου.

Σκατά στα μούτρα μας