Γιατί όχι μια παγκόσμια σύναξη;

Εχω να κανω μια εισηγηση, δεν ξερω εαν ειναι καλη αλλα φανταζει πολυ ωραια στο μυαλο μου εαν πετιχει. Γιατι δεν διοργανονετε να γινει μια παγκοσμια συναψη καπου (π.χ Ελλαδα που ειναι και η περισσοτερη φιλοι του Ρεμπετικου) οπου θα μαζεφτουν ολοι οι φιλοι του Ρεμπετικου φερνοντας μαζι τους οτι οργανο παιζουν και να αρχισει ενα γλεντι μεχρι πρωιας, αλλα περνοντας παγκοσμιες διαστασεις να το πουμε , να ερθουν φιλοι απο παντου , απο ολες τις γωνιες του πλανητη. Οσο για το ποτε , καλοκαιρι θα ηταν καλη ιδεα οπου πολλοι απο τα ξενα ερχοντε στην Ελλαδα.

Γιατί δεν την οργανώνεις εσυ;:127:

Εμενα κανεις δεν με ξερει φιλε, εαν οργανοθει απο καποιο που ειναι σεβαστο μελος μιας ομαδας η κατι τοτε ειναι περισσοτερες η πιθανοτητες να πετιχει.

μα έτσι κι αλλιώς αν κανονιστεί κάτι όποιος από το φόρουμ μπορεί, θα έρθει. με βασική διαφορά ότι όπως λες θα πρέπει να κανονιστεί μάλλον καλοκαίρι και αρκετό καιρό πριν. αλλιώς κανονίστε κάτι για εξωτερικό, με βάση τις συντεταγμένες των ξενιτεμένων μελών! και μη νομίζεις, η μάζωξη στα 6 αδέρφια το δεκέμβρη κανονίστηκε από τον ιάσονα (οικονόμου), που είναι νεότατος και στο φόρουμ και στην ηλικία! φυσικά κράτησε μέχρι το πρωί…

Και γιατι να γίνει στην Ελλάδα?Να γίνει στην Κωνσταντινούπολη.Να πάμε με γκρουπ για 4 μέρες και να κάνουμε μια συνάντηση από όλη την Ελλάδα.Μια συνάντηση με Έλληνες και ξένους μουσικούς.Ωραία θα ήταν αλλά δύσκολο.

Τώρα, νομίζω ότι το παρατράβηξες λίγο…

Ποιος θα μπορούσε να το οργανώσει αυτό… Και να πάνε τόοοσα πολλά άτομα στην Πόλη.
Ας είμαστε σοβαροί παιδιά.
Η κεντρική εκδήλωση του φόρουμ γίνεται κάθε χρόνο και έρχονται περίπου 100-130 άτομα.

Δεν σας φτάνουν; θέλετε κιάλλους; μακάρι να μαζευόμασταν 1000… αλλά είναι πρακτικά αδύνατο!

Άσε που αν σκάσουν πάνω από 50 όργανα γίνεται της κακομοίρας…!